Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen kezdek ráébredni a homoszexualitásomra? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
19-20 évesen, 2 éve tartó heteroszexuális párkapcsolatban kezdek ráébredni, hogy meleg vagy biszexuális lehetek. Lehetséges ez? Volt már így valaki? Ha igen, hogy fedezte föl a másságát, milyen jelei voltak? 20/F2018. jan. 6. 16:12
11/13 anonim 

válasza:

Tudom én, hogy sok meleg él heteroszexuális kapcsolatban, akár házasságban... de ezek legtöbbször társadalmi nyomás által erőltetett kapcsolatok. Kérdezőnk egy szóval sem említette, hogy boldog volt-e valaha a barátnőjével, tetszettek-e neki a fiúk korábban is - ennek alapján én azt gondoltam, hogy ez csak egy kósza gondolat lehet, ami stresszben tartja. Ha valaki "egyszer csak" "meleg lesz" úgy, hogy korábban semmilyen ráutaló jel nem volt, az nem homoszexualitás, hanem kényszerbetegség homoszexuális gondolatokkal. Velem is ez volt, onnan tudom.
12/13 anonim 

válasza:

Még elég fiatal vagy hogy ráébredj a homosexualitásodra.
De ha meleg vagy nem csupán szerelmes vagy a haverodba, hanem faxt akarsz xopni...
Akkor vagy meleg ha férfival akarsz és tudsz is sexelni és erről fantáziálsz.
Sokak fantáziálnak de pl olyan erős a szociális, családi nyomás hogy még évekig bemagyarázzák maguknak hogy ők heterók mert ez így normális...
Az a normális ami neked a legjobban esik!
13/13 Lacás1976 

válasza:

Van aki sokkal később jön rá ne aggódj a lényeg hogy fogadd el magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!