Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen kezdek ráébredni a homoszexualitásomra? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
19-20 évesen, 2 éve tartó heteroszexuális párkapcsolatban kezdek ráébredni, hogy meleg vagy biszexuális lehetek. Lehetséges ez? Volt már így valaki? Ha igen, hogy fedezte föl a másságát, milyen jelei voltak? 20/F2018. jan. 6. 16:12
1/13 anonim 

válasza:

Én 55 éves voltam mikor elkezdett érdekelni a dolog
2/13 anonim 

válasza:

Nem fér a fejembe, hogy lehet ilyen. Azt ne mondja senki, 13-15 évesen nem veszi észre, hogy kikhez vonzódik.
4/13 anonim 

válasza:

Igaz is, akárhány évesen meghülyülhet az ember, nincs korhoz kötve.
5/13 anonim 

válasza:

Tuti nem vagy meleg, akkor nem tudnál lánnyal lenni már 2 éve. Még a biszex is határeset...
Hogy jött neked ez a gondolat, hogy meleg vagy?
6/13 anonim 

válasza:

Meleg biztos nem vagy, de még biszex sem, bár ez utóbbira lehet hajlamod. Ez is csak akkor lesz biztos, ha szexuálisan érdeklődsz a férfiak iránt. Erről nem írtál. Ami biztos, most "pánikrohamod" van, mert valamiért melegnek/biszexnek gondolod magad.
7/13 anonim 

válasza:

#5 Ha tudnád, hány látens homoszexuális él heteroszexuális kapcsolatban akár évtizedekig... nagyon sokan... de tinédzserkorban még más a helyzet, olyankor ugyanis a szexuális identitás nagyon változékony tud lenni. Én több mint egy évig voltam együtt a barátnőmmel, amikor rájöttem, hogy meleg vagyok. 19 éves voltam.
8/13 A kérdező kommentje:
#6 Úgy érzem, hogy szerelmes lettem az egyik barátomba. Hónapok óta tart ez már. Próbáltam elfojtani, de már nem nagyon bírom.
2018. jan. 6. 22:42
9/13 anonim 

válasza:

Értem, hogy szerelmes lettél a barátodba, de ezzel vigyázz! Nem biztos, hogy a barátod jó néven venné az ilyen irányú közeledésedet. El kell döntened, hogy mi a fontosabb a számodra, a barátság, vagy a szerelem/szex? Az utóbbi gyakran megöli a barátságot. Talán kezdd azzal, hogy kipuhatolod, hogy a barátod milyen beállítottságú, utána lépj tovább.
10/13 anonim 

válasza:

nincs ezzel semmi baj! Most erkezett el az ido! Fedezz fel egy uj vilagot, Sok sikert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!