Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falusi visszahuzodo, egyszeru meleg sracok hogy boldogultok?
5# Mi a francot tudtál csinálni 61 éven át a Világvége tábla után 5 kilóméterrel? :D
Miért nem költöztél a szocializmusban Bp-re?
Vagy Miskolc?
Vagy Debrecen?
Vagy Győrbe?
Munka volt, lakást kiutalták, nem értem.
Én Budán laktam London előtt, de nekem már a Krisztina körút is falu bakker....:D
Az #5 vagyok. Nem éltem 61 éven keresztül a világvége tábla után öt km-el, de, mert bi vagyok, így volt, illetve van feleségem. Az első ötlete volt, hogy költözzünk vidékre. Pestre meg azért nem költöztem, mert Pécset is elég nagy városnak tartottam, és tartom, hogy az ember ki tudja élni a vágyait, ahogy ki is éltem. Az meg, hogy épp ebbe a faluba költöztünk, ahol élek, nagyon is megfelelt, mert itt lakott egy pécsi barátom, akivel működtek az extrák. Ő is pécsi volt, mielőtt ideköltözött. Sajnos, ő már nincs köztünk, egy betegség elvitte, így most extra hiányom van, de ezért nem rendezek világháborús filmet.
Az meg, hogy Neked a Krisztina krt is falunak számít, a Te egyéni extra peched, vagy szerencséd.
Sok boldogságot Neked Londonban, ha valóban ott élsz. Ha nem, akkor ott, ahol éppen tartózkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!