Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 cm hosszú és 5 cm széles pénisz az már nem túl nagy?
Figyelt kérdés
Elég tapasztalatlan vagyok de tudom hogy volt elég mázlim egy nagyobbhoz. De félek túl nagynak bizonyulna2018. jan. 6. 14:46
13/21 anonim válasza:
Nekem a 18 cm még jó, de az öt cm vastagság már sok.
14/21 anonim válasza:
Megszokod. Megbeszélitek, hogy először óvatosan csináljátok.
15/21 Judit58 válasza:
teljesen jó, ügyeskedj sokat:)
18/21 anonim válasza:
Para. Nekem csak 16 de még van aki ezt se bírja
19/21 Lacás1976 válasza:
20/21 anonim válasza:
Általánosságban véve nem túl nagy. Nagynak nagy ez igaz,de nem túl nagy. Bár ez is csak általánosságban igaz. És lány függő is. Nekem is nagyobb a méretem az átlagtól(23/7),és van olyan hölgy akinek ez extrém nagy,és van akinek normál. De mondom megint általánosságban véve nagy,de semmiképp sem túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!