Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színű farok tetszik, izgultok?
Figyelt kérdés
Merre görbüljön vagy legyen egyenes, küldj képet hogy milyen fajta farok tetszik.
Esetleg izgat valakit a barna roma farok?(engem nagyon)
2018. jan. 4. 22:20
11/17 anonim válasza:
Nekem egy kicsit sötétebb. Nagyon bejön a sötétebb tónusú farkok amelyik lefele, balra vagy jobbra hajlik(ha egy kicsit jobban is). Meg a lógós herezacsik ragadnak meg nagyon
12/17 anonim válasza:
Nekem lefele görbül és a jobb herém van lejeb és szép (fehér)
13/17 anonim válasza:
Nekem az ilyesmi tetszik. Páromnak nagyon hasonló, csak kisebbek a golyók. Ami nem baj! Nekem inkább ez az "egybeáll" golyószacsi jön be.
14/17 anonim válasza:
nekem felfelé görbül és rendes "rózsaszínes" bőrszínű
15/17 anonim válasza:
nekem lefelé görbül a zacsim túllóg a makkomnál és sötét csoki színű
16/17 anonim válasza:
Legyen nagy és egyenes lehetőleg fehér, de nem baj ha barnább.18F
17/17 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik a barna farok de a fehér is jó szorosen csupaszon bármerre gorbulhet 😜😜
Lehet írni is akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!