Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nagyobb a romák farka?
Figyelt kérdés
Elvileg nagyobb mint az átlag meg vastagabb is.
Látott vaki már roma farkat?
2018. jan. 4. 18:12
11/33 anonim válasza:
Genetikailag gyakorlatilag selejtek (testvérszex) így valószínűleg még kisebb is nekik.
13/33 anonim válasza:
Egy srác miatt véleményt mondasz? Sose mértem az enyémet hogy hány centi de eddig panasz nem volt rá és magyar vagyok. Akkor most ebből az következik hogy minden magyarnak átlagos a.....????
14/33 A kérdező kommentje:
Nem, de azért mégis van valami abban hogy nagy meg vastag
2018. jan. 4. 19:16
15/33 anonim válasza:
Igaz eddig meg csak fel cigany fiuval voltam de neki eleg jo a farka de nem nagy szam az ágyban. Szerintem szexi a barna kuki.
16/33 anonim válasza:
Szerintem az átlag ugyanaz, mint a nem romáké. Sok romával csináltam. Volt kicsi is, nagy is.
17/33 anonim válasza:
Félig cigány vagyok, és nagyon sok cigányt ismerek. Van akinek kicsi, és van akinek nagyon nagy. Sokan feltöltik vatelinnel és csapagy golyót tesznek bele. Vastag, keményebb lesz. Egyik isnerosomnek hatalmas van, o túl töltötte vazelinnel. Nagyon vastag és 24-6 cím biztos hogy van.
18/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagyobb a romák farka mint a magyaroké. Ugyanúgy vannak köztük is nagyobb méretűek és kisebbek, akárcsak a magyaroknál. Az én párom roma, mégis kisebb farka van mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!