Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméretet hogyan méritek? Itt mindenkinek baromi nagy van, a valóságban meg. :D
Nekem lemérve 14 cm KÖRÜL van (mindig mást mérek, attól függően hogyan mérem) és itt mindenki irogatja, hogy milyen hosszú 17-20 cm körül van nekik.
8 pasival voltam már, passzív vagyok és azért jó lenne, ha az aktívoknak hosszabb lenne, mint nekem. :D Hát olyan 5-nek a 8ból kisebb volt, pedig páran nagyobb méretet is mondtak 14 cm-nél... akkor most ez hogy van?
A merev farkadat lenyomod derékszögbe legyen a hasaddal a tövéhez teszed a vonalzót vagy mérőszalagot nem nyomod be csak odateszed és a makkod hegyénél leolvasod. A kerületet a tövén zsineggel vagy hajlékony mérőszalaggal ebből számolsz átmérőt vsgy megméred tolómérővel .
A planetromeó oldaláról le lehet tölteni egy kinyomtatható pénisz mércét abból kiderül S M L Xl Xxl méretű e a farkunk.
Nekem L es es van.
Remélem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!