Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rudas gyógyfürdőnek tényleg van valami köze a homoszexualitáshoz, vagy ez csak pesti pletyka?
Mendemondákat hallottam én is, de személyesen semmit nem tapasztaltam.
Ha van is, gondolom az esti órákban történik.
Igen van köze. Úgy tudom csak akkor amikor férfi nap van aszthiszem szerdánként, olyankor nőket be sem engednek akkor megy oda sok meleg. Ez egy régi meleg találkahely még a rendszerváltás előttről amikor nem léteztek még meleg szaunák.
Én sajnos még nem voltam de sokat olvastam róla.
Nekem ilyesmiről nincs semmi információm.
Viszont azt tudom, hogy amikor szombati, vegyes napon voltam, akkor a kinti élménymedencében egész este egy nőt dugott egy hapsi, és nemnagyon szólt rájuk a gondnok/úszómester.
Biztos van, akik itt ismerkednek, és esetleg valami történik is, mondjuk az öltözőkabinban.
Velem sajnos még nem esett meg ilyen, mert kölcsönös vonzalom még nem volt senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!