Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy kövér srácnak szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér srácnak szerintetek mennyi esélye van fiatal (max 30 év) srácoknál?

Figyelt kérdés

2018. jan. 1. 17:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10es Csak azért gondolom, mert nem kellene senkinek többet elvárnia a másiktól, mint amennyit ő tud adni... És mivel a maci testalkat kevésbé népszerű mint a vékony sportos v az átlagos, így logikus, h egy nagyobb darab pasi nehezebben talál partnert, ha magánál vékonyabbat akar... Életkor szempontjából kb ugyanez a helyzet... Az idősebb sokszor fiatalabbat akar, a fiatal pedig általában szintén fiatalt... Szted ki fog előbb így partnert találni értelemszerűen??
2018. jan. 1. 19:05
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Engem például vonzanak az idősebbek és a kövérek is.
2018. jan. 1. 19:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
13as Akkor itt van előtted a lehetőség, h felvedd a kapcsolatot a kérdés kiírójával ;-)
2018. jan. 1. 19:14
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy meg is teszem😈😜
2018. jan. 1. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Legyen úgy :-) ki tudja, lehet h bejöttök egymásnak ;-)
2018. jan. 1. 19:26
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
A külső megfog, belső megtart. Ez az alap séma ami majndem minekire jellemző általában. Ha belegondolunk akkor ez helyes is mert először nem a belső tulajdonságokkal találkozunk hanem a külső adottságokkal. Én speciel nem nézem meg a dagibb srácokat, nem annyira vonzanak. Voszont biztos van kivétel ugyanis ha szép a mosolya, jó a stílusa, ápolt és intelligens és a kövérség elfogadható határokon belül van az adott illetőnél, én igenis elgondolkoznék. Plusz ezen a kövérségen még mindig lehet változtatni.... ezt saját példából tudom... én is el tudtam érni az álomalakomat..le tudtam fogyni én is 25 kilót :)
2018. jan. 1. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kifejezetten szexi volt amikor egy magas macis pasi a villamoson heringeffektus közben nekemsimult és éreztem az akaratlan erekcióját a fenekemnél.
2018. jan. 1. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs a kérdésért, de Te mennyi idős vagy?

Anélkül, hogy válaszolnál, gyanítom, én idősebb vagyok Nálad, de nekem semmi kifogásom a macis pasikkal szemben.

2018. jan. 1. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány kiló és mennyi idős vagy - erről valami infó esetleg?
2023. okt. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!