Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uni vagy passzív srácok! Nektek kevés a 16 cm-es pénisz?
Hosszúságra csak 16 cm, viszont jó vastag és szép formája van cserébe.
Szexben csak az aktìv szerep jön be, viszont nem tudom hogy ekkora pénisz elég-e arra hogy kielégítsek-e egy férfit vagy számítsak arra hogy a passzívok nagyrésze visszautasít majd.
Amúgy biszex vagyok, ha nincs barátnőm akkor évente 1-2 kalandot bevállalok férfiakkal is.

Nekem elég lenne. Számomra a forma sokkal fontosabb mint a hossz. Mondjuk ennél is fontosabb, hogy legyen tiszta és ápolt.
Viszont sajnos hiába keresek már hetek óta, nem találok senkit. Mindenkinek csak a szája jár, eltűnnek emberek, vagy borzalmasan igénytelenek. Nehéz ügy hosszabb távra szexpartnert találni... 24F

Bár még szűz vagyok, de nem foglalkoztat, hogy kinek mekkora. Ha szerelmes vagyok, akkor az lesz az utolsó dolog, ami érdekelni fog. ^.^
16/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!