Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy uninak miért nehezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy uninak miért nehezebb partnert találnia?

Figyelt kérdés
Gondolom az ideális az uni-unival lenne, de ahogy eddig láttam, ebből nagyon kevés van... Vélemények?
2017. dec. 29. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekik se lehet nehéz találni
2017. dec. 29. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont, hogy nincsen kevés, szerintem full aktívból és full passzívból van kevés.

34/m/p

2017. dec. 29. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyetértek egy full aktivnak vagy egy full passzívnak sokkal nehezebb hiszen sokaknak nem felelmeg ha csak az egyik oldalon lehet .... én is full passzív vagyok de jópáran mondták már hogyha én nem fogom őket megbszni akkor hagyjuk. de nem panaszkodom igy is megtalaltam a szamitasaim :) de egyébként nem szivesen szexelek uni pasikkal mert leakarnak szopni... blee
2017. dec. 29. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem full aktívból van legkevesebb.

Én uni vagyok és bi, de baszni csak nőt, pasinál csak a szopás izgat...40F

Bár már basztam meg havert de az annyira nem jön nekem be...

2017. dec. 29. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kőnnyebb.
2017. dec. 29. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
Igen szerintem unokornis az csak unikornissal csinálja, bár lehet rosszabb napokon pegazus is jöhet meg póni
2017. dec. 30. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!