Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt meleg tanárok? Ha igen, milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 20:29
11/17 anonim válasza:
Ismertem egyet az excsajom neki most az álcsaja (leszbi vagyok).Igen alapvetően nagyin tartanak a diszkriminálástól,de nem csak a tanáron részéről hanem a diákság részéről is.Sajnos túl könnyen veszi a diákság is ezt ,hiszen ha valamiért nem tetszik neki az a tanár akkor ezért sajnos ki is tudja rugatni szegényt ,mert még mindig ott tartunk ha valaki meleg ne legyen gyerekékkel.Elég elszomorító dolog ez.
12/17 anonim válasza:
Többet is ismerek, illetve én is tanárnak tanulok az egyetemen :)
19f
13/17 A kérdező kommentje:
És ha valakiről nem tudják? Akkor is ki fogják kezdeni, hogy miért nincs felesége stb? Mert olyan tanárokat ismerek, akik egyedülállóak, soha nem volt senkijük, mégsem melegek, és mégsem cikizte őket senki. Namost egy önmagát titkoló meleg is "szingli"-nek számít a külvilág szemében...
2017. dec. 25. 09:34
14/17 anonim válasza:
Én tanár vagyok és még sosem volt senkim.Nagyon magányosnak érzem magam és egyre nehezebb úgy csinálni szinte mindenki előtt,hogy úgymond "minden rendben". Renegeteg energia és kimerítő.Olykor nagyon el vagyok kereseredve.:(Függetlenül ettől nem gondolom,hogy mindenki gyűlölne egy tanárt,ha kiderülne róla,de egyénileg annyira különböző képek élnek mindenkiben a homoszexualitásról,hogy egy oktatási intézményben rendkívül kockázatosnak érzem,ha ez kiderül.Egy jókedélyű és szívesen barátkozó ember vagyok,de ezzel párhuzamosan,a felszínnél sokkal mélyebben ez a magány folyamatosan felőröl...:(
15/17 kovpet válasza:
# 14: Pedig keresned kellene valakit, mert így megkeseredsz. Keress. Megéri a kockázatot.
16/17 anonim válasza:
A "versenyszellem" pozicioharc hatékony eszköze ez. Nemcsak lejjebb lehet léptetni a ranglétrán, hanem ki is lehet rugatni.
17/17 anonim válasza:
Vannak fiúk, akiknek tekintete "rossz" irányba szegeződik önkéntelenül, ez sok mindent elárul. Sok minden lehetne, de nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!