Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt meleg tanárok? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt meleg tanárok? Ha igen, milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 20:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Fuh egy meleg sz*xi tanarbacsi megbuntethetne mert nem csináltam hazit :D
2017. dec. 23. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
adlak #1 :D
2017. dec. 23. 21:08
 3/17 A kérdező kommentje:

Jópofák vagytok, de valami komolyabb válaszra számítanék, olyanok válaszára, akik valóban melegek és valóban pedagógusok. :)

Tegnapelőtt is feltettem ugyanezt a kérdést, de néhány percen belül törölték, elképzelésem sincs hogy miért.

2017. dec. 23. 21:11
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Én ismerek meleg tanárokat nem is egyet :) de ebben minaz érdekes? Ugyanolyan hétköznapi emberek főleg ha olyan viszonyba vagy velük hogy nem tanár diák szinten. Hiába idősebbek nálam mivel én még csak 20 vagyok de nem olyan szigorúak velem szóval ne úgy képzeljétek mint egy szerepjátékot, egy autó szerelőt is ugyanugy leszopok nem értem mi a különleges egy tanárba.
2017. dec. 23. 21:45
 5/17 kovpet ***** válasza:
83%
# 1: Nem csináltál házit? Pedig a házi pálesz fontos, téged jól el kellene fenekelni, ha nem főztél eleget.
2017. dec. 23. 22:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy meleg tanár olyan, mint egy meleg autószerelő.

Férfi aki a saját neméhez vonzódik.

Én ismerek aktív és passzív meleg tanárokat, semmi különleges nincs bennük.

2017. dec. 24. 08:42
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a kérdező alapvetően arra gondolt, hogy mennyire van jelen a szakmában a diszkrimáció és hogy mondjuk az adott pályán ért-e hátrány olyanokat, akik melegek.
2017. dec. 24. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad párhuzamot vonni a tanári pálya és a szexuális orientáció között. Manapság ez nagyon kényes téma a pedagógusok számára.
2017. dec. 24. 13:13
 9/17 A kérdező kommentje:

"Szerintem a kérdező alapvetően arra gondolt, hogy mennyire van jelen a szakmában a diszkrimáció és hogy mondjuk az adott pályán ért-e hátrány olyanokat, akik melegek."

Igen, pontosan erre gondoltam. :)

2017. dec. 24. 14:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyira diszkriminálják a meleg tanárokat, hogy a közvetlen környezetüknek sem merik elmondani. Ha a kollegák megtudják, kifejezetten figyelik őt, még egy gyerek vállát sem veregethetik meg, mert az már gyanús. A szülők rosszindulata pedig nem ismer határt.
2017. dec. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!