Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Miért ennyire központi kérdés a farokméret?
Figyelt kérdés
Mintha úgy lenne, hogy minél nagyobb annál jobb, következésképpen az átlagos vagy átlag alatti az semmire se lenne jó?
De miért? Miért az a jó ha nagy?
Tényleg érdekel, tényleg nem tudom, ezért kérdezem.
2017. dec. 23. 17:41
1/11 anonim válasza:
Nyilván sokaknak számít a szexnél a farokméret. Amikor valaki kifejezetten alkalmit keres elég központi kérdés ez, főleg az aktívoknál.
Engem pl nem nagyon érdekel, nekem sincs nagy, de nem is alkalmit keresek. (Passzív vagyok.)
2/11 anonim válasza:
Azert mert a hosszabb de leginkább a vastagabb penisz nagyobb feszítő hatást fejt ki a fenekedben. Ezért lehet élvezetesebb . 21/f/bi/uni
3/11 anonim válasza:
Passzív vagyok és nyilván 19cm felett szoktam keresni és kellő vastagsággal, nem indit be egy kisebb farok, na jo a 18cm belefer ugy ahogy.. nemtudok teljesiteni az ágyba ha nem izgat fel a másik ennyi . Nagy pénisz= jó szex, egyszer találkoztam valakivel akinek kiderult hogy kicsi...sohatobbet nem talalkoztam vele hala istennek. Kiraz a hideg a kis pénisztől. Nemtudom leírni mennyire undorodom a babafütyitől... állítólag a 15cm átlagos,szerintem meg nem hiszem sok nagyfarkú pasival voltam.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom te hol élsz 3. Válaszoló !!! Te jo eg
5/11 anonim válasza:
Nekem nem igazán számít, szóval van kivétel is.
6/11 anonim válasza:
nekem se a farokméret számít inkább hogy szőrös legyen meg finom izgató feneke akár szőrös is
7/11 anonim válasza:
Engem a nagy nem izgat, az átlagos méret jön be. 20/F
8/11 anonim válasza:
Passzív vagyok, és bár most csak szexpartnert keresek.
De engem zavarna ha nagy, inkább legyek közepes vagy kicsi, úgy is csak szopni szeretek.
20f kecskemét
9/11 anonim válasza:
#4 mi a baj? En csak leirtam hogy a kicsi nem izgat csak a nagy :)
10/11 anonim válasza:
Nem a farok mérete számít, hanem, hogy hogyan használja!
Egy nagy farokkal is lehet valaki béna, míg egy kicsivel is csodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!