Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim a melegségem miatt úgy bánnak velem mint a kutyával. Még suliba járok nem tudok elköltözni. Mit tegyek? 19f
Sajnos a kollégium nem megoldás,mert ott csak hétközben lehet lenni ,illetve addig amig suli van .
Amint kereseted lesz,talán változik is kicsit a helyzeted.
Ne feledd,az idő neked dolgozik,és amit kaptál vissza is adhatdod .Én biztos nem maradnák adós .
Nem akarok jelzőt használni milyenek a szüleid .
1-2 kérdést azért feltennék.
Nem ti csináltatok ilyenre ??
Kértem én tőletek az életet ??
Őszinte leszek,bár lehet sokaknak nem tetszik.
Én a helyedben biztos keresnék egy idősebb pasit,akinek van saját lakása,akihez költözhetek.
Fiatal vagy,azt nem írod mennyire vagy vonzó,de ha nem vagy elhízva már akkor jók az esélyeid.
A kamubarátnő átmenetileg "jó",de sajnos ezt nehéz lehet bírni hosszabb távon,a végén úgy is költöznöd kell majd,mert évekig nem lehet maradni ilyen közegben.
Aki ilyet csinál a gyerekével,hogy kerti wc-t használtat a saját gyerekével (télen is?) az nem ember,hanem egy állat,a legrosszabb fajtából.
Addig kellett volna ezekről valakinek beszámolni,amíg kiskorú voltál.Így már sajnos nem tehetnek semmit.
Nekem egy lány ismerősöm szintén 19 éves,a szülei magára hagyták(elváltak).
Most a barátjával lakik,aki 10 évvel idősebb tőle,és még ő is tanul,és addig támogatja,amíg elvégzi a sulit,utána pedig megy majd dolgozni.
Gondolom most fogsz érettségizni,ilyen körülmények között az is baromi nehéz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!