Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok homo fiunak lehet alibi csaja?
Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 00:06
3/10 anonim 

válasza:

Ebben az az igazán érdekes kérdés, hogy az alibi csajok hány százaléka van beavatva abba, hogy ő csak alibi csaj, és mennyi az olyan, akit a titokban meleg párja átver, és titokban félrekavar.
Én ilyet is, olyat is ismerek, és tényleg foglalkoztat, hogy mi lehet az arány...
4/10 anonim 

válasza:

Annyira nem, de azért biztos van egy jópárnak
5/10 A kérdező kommentje:
3-as azert csak feltunik a csajnak hogy sose szexelnek, nem?
2017. dec. 16. 07:52
6/10 anonim 

válasza:

3-as, ez egy nagyon jó észrevétel.
kérdező, nem biztos. mondhatja azt is, hogy aszexuális. közben nem... de ez görény dolog.
7/10 A kérdező kommentje:
De a csaj szeritnem nem jonne ossze egy aszexualis fiuval
2017. dec. 16. 16:39
8/10 anonim 

válasza:

Hát nekem van egy lány barátom, akinek a pasija szerintem meleg volt. Sokat enyelegtek mások előtt, az ágyban meg nem állt fel neki, bár többször "szexeltek". Aztán panaszkodott nekem a lány, azt hitte, hogy vele van a baj. Azóta már szétmentek...
21F/m
9/10 anonim 

válasza:

Heti 1-2-3 szexet meg lehet oldani potencia növelővel, szerintem tuti sokan vannak.
10/10 anonim válasza:
Ugyan már, szerintem a szex csak elhatározás kérdése, nem kell ahhoz potencianövelő egy melegnek, hogy lefeküdjön egy lánnyal. Ha nem áll fel valakinek, az sem jelenti azt, hogy ő meleg, lehetnek lelki okai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!