Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiúnak aki ABDL valóban szüksége van a lelki egyensúlyáért pelenkára és arra hogy felolvassanak neki este, meg ilyen kisgyerekes dolgok, vagy ez csupán egy perverzió és ha akarná abba tudná hagyni? 20f
Figyelt kérdés
van egy ilyen barátom és szeretem nagyon, de nem tudom erz most perverzkedés vagy valami lelki szükséglet? nem áll neki soha amikor erről beszél és akkor sem állt neki amikor átmentem és felolvastam neki.2017. szept. 16. 18:25
1/5 anonim válasza:
Szükségük van rá. Nem a perverzitás hajtja őket.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor elmondod hogy mi?
2017. szept. 16. 18:32
3/5 anonim válasza:
Nem tudom elmagyarázni, mert nem teljesen értem. De ők egyszerűen csak vágynak rá, menyugtatja őket.
4/5 A kérdező kommentje:
te is az vagy?
2017. szept. 16. 20:34
5/5 anonim válasza:
Én nekem nincs ilyen hajlamom, de ha rokonaimnál vagyok és este ott vagyok amikor felolvasnak mesét a kisgyerekeknek, az nekem is olyan jóleső, van egy hangulata és megnyugtató. Kicsit az ember úgy érzi újra gyerekké válik és megszűnnek a gondok meg a pörgő, rohanó világ egy pár pillanatra. Ettől függetlenül nem kérek meg senkit, hogy na légyszi olvass fel nekem este lefekvés előtt egy grimm-mesét vagy ilyesmi, tehát tudok élni nélküle. Lehet az ilyenre vágyóknak ez egy lelki megnyugvás. Még a pelenka meg az abszolút gyerekként való kezelés is inkább lelki, pszichológiai dologés a szexualitáshoz max annyi köze van, hogy látod az illetőt meztelenül amikor rendbe teszed.... mert valljuk be nem fér a szerepjátékba, hogy na pelenkázás közbe jól megrakod a"gyereket" vagy épp nem úgy "cumiztatod"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!