Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy hogy egyszere élveztettek el?
Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy a barátotok belétek élvezett akkor ti is elmentettek?
Amikor dug a barátom akkor lankadt szokott lenni a farkam de amikor belém élvezz az isteni érzés akkor nekem is feláll és érzem hogy elakarok menni de eddig még sosem jött össze.
De hallottam hogy nem csak férfi és nő tud egyszere elélvezzni hanem kettő férfi is a prosztata orgazmus miatt ha nagyon szenvedélyesen intenziven dugják egymást akkor szerintettek lehetséges?
2017. aug. 8. 20:43
1/5 anonim válasza:
Van olyan aki el tud menni ugy is, en pl csak akkor, ha kezzel verem kozben, es ugy mar mentunk el egyszerre. 24/F
2/5 anonim válasza:
Nálunk általában úgy van hogy egyszerre történik meg. De ha nem kielégítjük a másikat és kidőlünk.
3/5 anonim válasza:
Ez változó, de összeszokás esetén simán el tud élvezni egyszerre a két pasi. De van, aki azt szereti, hogyha beleélveztek, akkor utána Ő még legyen maximálisan kézzel vagy szájjal kielégítve.
4/5 anonim válasza:
A barátom amikor dug, kézzel izgat engem közben. A farkam keménységéből tudja már, hogy hol tartok. Tudja úgy verni a farkam, hogy egyszerre élvezzünk el. Kicsit leáll olyankor a dugással. Nekem így kellemesebb. Az én pumpáló orgazmusom tartja fenn nála az orgazmust fenntartó ingert.
5/5 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy lényegében egyszerre mentünk el szex közben. De az ok-okozati összefüggés inkább pont fordítva alakul ilyenkor szerintem. Szóval először a passzívnál következik be az orgazmus a prosztata ingerlésének hatására. És ahogy élvez, közben a feneke önkéntelenül elkezd ritmusosan összehúzódni, és így rászorít még jobban az aktív farkára. Aki, ha addigra már szintén közel van a csúcshoz, akkor egyszerűen nem tudja visszatartani, és a párjába lövell ennek hatására. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!