Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Vállaltátok volna másságotokat ha csak ezzel kerülhettétek volna el a sorkatonaságot? Illetve heterok! Melegnek vallottátok volna magatokat hogy elkerüljétek ezt az antidemokratikus valamit? 26f
Istenem, ezen az oldalon minden kategóriában találni valami idétlen kérdést akármikor tér ide fel az ember...
Az 5-ösön jól látszik, hogy nem volt, különben nem írna ilyeneket. Aki közel ült a tűzhöz annak szerencséje volt, aki átlag volt azt csak szimplán szopatták, akivel kikúrt az élet, annak maradandó nyomot is hagyott. Nálunk többen is öngyilkosok lettek, mert nem bírták idegileg. Többen ott lettek alkoholisták, láncdohányosok, menthetetlenek...
Még hogy haza védelme... Ne röhögtess már, tudod egyáltalán ez honnan született? Keleti blokk, 300 éve. Született egyáltalán valaha a keleti blokkban bármi gondolat ami épeszű volt?
Az egésznek egyébként az alapja az volt, hogy támadás esetén legyen mit a húsdarálóba küldeni, amíg a sereg összeszedi magát. Majdnem a nullával egyenlő tudással, esélyük nem volt. Lényegében a saját népét irtotta az ország, kell ennél undorítóbb? Haza védelme, hát hogyne... Arra ott vannak a hivatásosok, ők kaptak is kiképzést erre. Nem véletlenül szűnt meg/alakult át már fél Európában, meg egyre több országban, mert értelmetlen. Már a kitalálójuknál, az oroszoknál is vergődnek ezzel, mert csak a gondjuk van vele. EU-s támadásnál sincs sorozás egyébként se, csak az országot érőnél, de akkor sem feltétlenül, függ a mértékétől és a segítséget nyújtó országok helyzetétől. Hivatásosokról van szó, sorozottakkal nem menni semmire ma már (régen se), csak a legvégső esetben nyúlnának hozzá, de akkor meg már az lesz bárkinek is a legkisebb gondja. Egyébként se kell tartani ettől, aludhattok nyugodtan, nem fognak bevinni titeket, nincs kilátásban semmi ilyesmi a mi generációtok idejének végére vetítve. A sok baromságot a médiában amit 100x eltúloznak, hogy legyen nézettsége azt meg nem kell elhinni...
Az se normális aki azt a rendszert visszasírja. Azt nem mondom, hogy iskolában nem lehetne tanítani, mint elméleti szint pár órát, de annál többet minek? Az a 6 hónap-két év se ért ám többet megsúgom. De hát akinek tetszik az még mehet vissza, van önkéntes állomány, hajrá. Ne az arc legyen nagy, tessék a papírokat kitölteni aztán menni. Melegeknek pláne jó nem? Elvégre fiúk között lennének.
Utálom mikor valaki egy ilyen szenny dolgot elkezd beállítani mindenféle idióta mese dumával szépnek meg jónak, pláne ha közben nem is volt benne, fingja sincs róla milyen volt valójában. Már 89-ben meg kellett volna szüntetni ezt a szart, egyrészt én kimaradtam volna belőle, másrészt egy valag embertársam is, harmadrészt egy valag pénzt megspórolt volna az ország vele, most lehet két szinttel fejlettebbek lennénk azzal a tőkével pluszban...
Én voltam melegként sorozáson, és nem vallottam melegnek magamat. Miért? Édesem, abban az időben a pedofíliával egy súlycsoportban kezelték az ilyesmit, tehát a katonaságnál is rettenetesebb lett volna, ha az kiderül, aztán aznap neked még haza is kellett volna jutni élve a sorozásról, hogy aztán otthon verjenek össze, és tegyék ki a szűrödet. Akkoriban elképzelhetőbbnek tűnt a hétvégi telek a Holdon, minthogy emós fejjel és emós gatyában valaha végigmehet majd egyszer valaki az utcán.
A melegségről meg alig tudtunk valamit, internet nem létezett. Azt se nagyon tudtam, létezik-e még olyan mint én, vagy valaha találkozok másik olyannal, teljesen elképzelhetetlen volt minden ilyen, gyakorlatban nem is voltak melegek, nem is volt ez téma. (Legfeljebb némelyek magukba fojtva azok voltak, ennyi.)
Egyébként egy 18 éves honnan tudhatta egyáltalán, hogy van olyan, hogy melegség???
Felcsapta volna a Népszavát az M-betűnél?
És honnan tudhatta, hogy katonaságnál lehet ilyennel kibúvót kérni??? Tudta ám a fene ezeket...
Nem volt internet! Azt tudtad, amit a szomszéd átkiabált.
Egyébként mikor jóval később anyám megtudta, mi a helyzet, rettegett, hogyha kiderül, hogy fog merni felmenni a lépcsőházba, lefogják őt köpni, hogy ilyen gyereket csinált, költözhetünk el, mert sokan azt hiszik ez terjed, mint a lepra...
Ha akarod tudni milyen volt a közhangulat 10-20-30 évvel korábban, nézd meg mi van egyes szovjet utódállamokban napjainkban, ahol homoszexualitásért 2-3 év letöltendő jár, a rendőrök gumibotokkal teljesen összeverik őket, de gyakorlatban nem kerülnek börtönbe, mert a rosszul fizetett rendőrök zsarolni kezdik a családot, hogy nem jelentik az esetet, de elszedik a család összes vagyonát. A volt szovjet határtól délre pedig homoszexualitásért halálbüntetés jár, szintén csak elméletben, mert a családfő előbb végez puszta kézzel a saját gyerekével, minthogy csorba esne a család tekintélyén.
Na, Magyarországon öldöklés az elmúlt fél évszázadban már nem volt, de azért ne gondoljuk, hogy a kocsmai közfelfogás sokkal előrébb járt volna...
" hogy aztán otthon verjenek össze, és tegyék ki a szűrödet."
Jujj, nekem valamelyik nagyszülőm szökött meg a sorozásról, és a család bújtatta míg végül diszidált :D A mi családunk sosem verte a farkát erre már bocsi.
"Akkoriban elképzelhetőbbnek tűnt a hétvégi telek a Holdon, minthogy emós fejjel és emós gatyában valaha végigmehet majd egyszer valaki az utcán. "
Gondolod az a világ jobb, ahol kinézeted alapján önbíráskodnak feletted egyes emberek? Ejha. Fordított esetben mit szolnál? Mindenki emós lenne és nem tudnál a nem emós buksiddal végigmenni az utcán anélkül, hogy ne csapnának képen az emók? :D
Tovább nem olvasom a hülyeségedet, javaslom az elötted lévő kommentelőt elolvasni. Nagyon igaza van!
Engem elküldtek pszichológushoz, hogy meleggyanús vagyok.
Ezt használtam ki, és elmondtam, hogy kint az előtérben az a pasi nem az apám, hanem a pasim. (S ez igaz is volt, akkoriban apakomplexusos voltam). A nő megkérdezte:
- Akar katona lenni?
- Nem.
- Rendben, elintézzük.
Azóta se voltam katona. :D
14-es, Te mázlista! Neked ilyen könnyen ment? :)))
(10-es vagyok.)
Én meg elmondtam, hogy ténylegesen meleg vagyok és nem hittek nekem! Azt hitték, csak szimulálok, mint a kortársaim zöme akkoriban. Nekem kellett bizonygatnom, hogy de tényleg meleg vagyok. (Első sorozás, háziorvos, pszichiáter, 500 kérdésből álló MMPI-teszt, második sorozás, fellebbezés a Honvédelmi Miniszternél, stb.) :) Nagy nehezen, de végül is nem kellett bevonulnom.
(Megjegyzés: A sorozásom ideje /1999-2000/ egybe esett a Délszláv háború utolsó éveivel. A legtöbb korosztályombeli fiatal srác próbálta elkerülni a sorozást, a rosseb akart bevonulni konfliktusos helyzet idején a seregbe. Legtöbben a meleg-kártyát játszották ki, ami eleinte még hihető is volt, de egy idő után már nem igazán hittek azoknak sem, akik ténylegesen melegek voltak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!