Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, milyen helyeken szoktatok orálozni (amikor csak sz*ptok)? Mennyire szokott az aktív levetkőzni?
Figyelt kérdés
Épp csak a nadrágjait tolja le? És ti szoktátok vetkőztetni?2017. dec. 14. 21:39
1/10 anonim válasza:
én olyankor orálozom amikor szex is van, szóval teljesen levetkőzve, de például az első alkalom egy kocsiban volt és akkor csak elővette, nem vett le semmit
24f
2/10 anonim válasza:
Én szoptam már kocsiban, elhagyott házban, szabadban, szóval sok helyen. :)
És az aktív egyszer sem vetkőzött le.Annyi volt hogy a nadrágot, gatyát levette hogy jobban odaférjek.
22/f
3/10 anonim válasza:
Én biszexuális vagyok, fiúkkal aktív vagyok, de imádok szopni! Fiatal fiúval bárhol csinálnám, lényeg, hogy ne zavarjon meg senki!
4/10 anonim válasza:
Engem szopattak már kocsiban, természetben ilyen erdős részeken, tömbház alagsori tárolójában, garázsban, stb.
Ilyenkor nem szoktak levetkőzni, csak a nadrágot tolják le és már szopom is őket :)
28f
5/10 anonim válasza:
Helyzettől függ. Volt olyan, aki a nadrágját se tolta le csak a sliccén dugta ki, pisilés után megtörölte papirzsepiben és már rá is huzta a fejemet.
6/10 anonim válasza:
Nyilvános wc volt ami extrémebb. Szívesen csinálnám temetőbe, erdőbe, akár mások előtt is forgalmas helyen. Engem nem zavar, ha sokan látnak, sőt izgat. Imádnám, ha a vén konzervatív tetvek szörnyülködnének. 24/F passzív
7/10 anonim válasza:
Éjszaka a külvárosban ott az utcán ahol épp rájön csak lehúzza a sliccét és már mehet is. Eddig még nem buktunk le.
8/10 Maximilian01 válasza:
Imádom a spontán aktívokat erdő,kapualj,kocsiba,kocsin,kocsi mellett...
9/10 anonim válasza:
Szerencsések vagytok
Én nemhogy extrém helyen, de még egyáltalán nem szophattam
10/10 anonim válasza:
aktiv vagyok de én mindig letolom a nacim szeretem ha közbe a seggem is izgatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!