Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktívok miért szeretik azt ha a passzív lenyeli?
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 17:33
1/10 anonim válasza:
Kitudja.. talan izgatja oket, en mint passziv sose nyelem le,de ha valakit szeretek annak nyilvan mindent megteszek.
2/10 anonim válasza:
Hallottam már, hogy egyszerűen azért, mert kiábrándító/gusztustalan, ha a passzív elkezd köpködni utána, de olyan érvelést is halottam már, hogy ez egy picit olyan dominanciaérzést ad az aktívnak szex közben.
(Én passzív vagyok amúgy.)
3/10 anonim válasza:
Sok oka van (nálam legalábbis):
- tisztaság - nem kell letörölni, ilyesmi
- igen, van benne egy kis dominancia is
- de legfőképpen maga az élmény, hogy a másik annyira elfogad, befogad, hogy a szopást egy pillanatra sem hagyja abba, nem szakítja meg, hanem végigcsinálja
4/10 anonim válasza:
#3 attol ha valaki nem hagyja abba a szopast hanem vegig csinalja elvezis meg nem biztos hogy le is nyeli a passziv hanem egyszeruen a szajaba tartogatja mint pl en , es az hogy a kopkodes undi hat szerintem az is az amikor lenyelik szoval alapbol szex utan furdeni kell es akkor mar nem mind1 hogy a spermat is le kell magarol mosni?
5/10 Lacás1976 válasza:
Mert az nagyon jó érzés mikor az ember élvezésig van leszopva és még kicsit utána is és látni a másikon hogy szereti a spermát.Lehet van benne egy kis dominancia is de egyszerűen jó érzés. Én is le szoktam nyelni páromét mert imádom mikor elélvez a számba.
6/10 anonim válasza:
Én soha nem nyelem le, azt is utálom ha a számba folyik az előváladék pl attól már hányingerem van, pedig imádom a páromat de nekem keserű, és undi.
7/10 Maximilian01 válasza:
3as teljesen egyetértek előtte térdelek és látom h majd össze esik a gyönyörtől
8/10 anonim válasza:
Én szivesen lenyelném. De nincs kinek sajna.
9/10 anonim válasza:
Én is örömmel lenyelném már valakinek
És nem csak 1 adagot
10/10 anonim válasza:
Tolem nem vartak el hogy lenyeljem de mind szerette ha szo nelkul nyeltem mint kacsaa nokedlit. Szerintem azert mert azis az orgazmushoz tartozik es igy lesz teljes kielegites
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!