Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még akinek szintén nem tetszik a nagy pénisz?
Figyelt kérdés
Általában ezek a 18 és 20 centi körüli vagy afeletti péniszek, nem éppen egyenesek, nem éppen szépek szerintem. Olyan alaktalanok, görbék, deformáltak. Szerintem általában egy átlagos 13-16 cm-es pénisz sokkal formásabb, egyenesebb és jobban mutat, mint egy nagyobbra nőtt farok. De ez csak az én véleményem. Most a hosszáról beszélek, nem a vastagságáról. Nektek mi a véleményetek?2017. dec. 14. 08:36
1/16 anonim válasza:
Én eddig extrem nagyot (18 cm felettit) csak egyet láttam, de az szép, egyenes volt.
Átlagosban, vagy kicsiben több csunyát láttam már.
Jelenlegi páromé átlagos és szép, egyenes.
2/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a nagy péniszek, engem különösen izgat ha görbe és eres. De igazából lényegtelen hogy milyen csak vastag legyen és jó nagy :) most egy 13-16 centis penisszel mit lehet kezdeni? Lehet az egyenes/gorbe akarmilyen akkor se tudnek felizgulni ra meg alapbol nemtudnek mit kezdeni vele.
3/16 anonim válasza:
Utolsó, te vagy rohadt buta vagy, vagy egy troll :D
4/16 anonim válasza:
Nagy meretben is van egyenes es szep, szoval hulyeseget irtal. De amugy 18 felett mar en se rajongok erte, nehez vele banni.
5/16 anonim válasza:
#3 miert lennek buta vagy troll? Csak leirtam hogy egy kis penisszel semmit nem tudnek kezdeni en jobb szeretem 19centi felett.
6/16 A kérdező kommentje:
"Nagy meretben is van egyenes es szep, szoval hulyeseget irtal."
Nem írtam hülyeséget. Nem mondtam, hogy mindegyik görbe és ronda, csak azt hogy ÁLTALÁBAN azok!
2017. dec. 14. 10:53
7/16 anonim válasza:
5-ös, nem azzal van a gond, hogy a nagyot szereted. Hanem a stílussal, ahogy leírtad. Mellesleg, az hogy te nem tudsz egy 16cm-essel mit kezdeni, megint téged méltat.
8/16 anonim válasza:
#7 engem méltat? Hát nemtudom hogy te hogy állsz egy olyan dologhoz ami nem szimpatikus? Nyilván ha meglátok egy kis péniszt elmegy a kedvem magától az embertől is meg mindentől ami vele kapcsolatos. Tegyük fel azt hogy elmész egy randira de a partnered egy igénytelen büdös valami akkor megnézném hogy te mennyire szivesen kezdenél vele valamit,szerintem semennyire nos velem ugyanez van a kisfarkúakkal hogy nem szimpi, így nemtudok velük mit kezdeni.
9/16 anonim válasza:
Az, hogy valaki büdös, az igénytelenség, arról maga a személy tehet, köze nincs a kettőnek egymáshoz. Az meg, hogy valakinek kisebb a mérete, nem tehet róla, genetika. A probléma nem azzal van, mint ahogy mondtam előtte is, hogy a nagyot szereted, hanem ahogy méltatod a hozzá tartozó embert.
Persze, nem hibáztatlak, mert én meg az ostoba emberekkel nem tudok mit kezdeni, ebben az esetben veled. Na pápá!
10/16 anonim válasza:
#9 szerintem is ostoba vagy szia puszi <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!