Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van még akinek szintén nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még akinek szintén nem tetszik a nagy pénisz?

Figyelt kérdés
Általában ezek a 18 és 20 centi körüli vagy afeletti péniszek, nem éppen egyenesek, nem éppen szépek szerintem. Olyan alaktalanok, görbék, deformáltak. Szerintem általában egy átlagos 13-16 cm-es pénisz sokkal formásabb, egyenesebb és jobban mutat, mint egy nagyobbra nőtt farok. De ez csak az én véleményem. Most a hosszáról beszélek, nem a vastagságáról. Nektek mi a véleményetek?
2017. dec. 14. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig extrem nagyot (18 cm felettit) csak egyet láttam, de az szép, egyenes volt.

Átlagosban, vagy kicsiben több csunyát láttam már.

Jelenlegi páromé átlagos és szép, egyenes.

2017. dec. 14. 09:19
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nagyon bejönnek a nagy péniszek, engem különösen izgat ha görbe és eres. De igazából lényegtelen hogy milyen csak vastag legyen és jó nagy :) most egy 13-16 centis penisszel mit lehet kezdeni? Lehet az egyenes/gorbe akarmilyen akkor se tudnek felizgulni ra meg alapbol nemtudnek mit kezdeni vele.
2017. dec. 14. 09:25
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó, te vagy rohadt buta vagy, vagy egy troll :D
2017. dec. 14. 09:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagy meretben is van egyenes es szep, szoval hulyeseget irtal. De amugy 18 felett mar en se rajongok erte, nehez vele banni.
2017. dec. 14. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
#3 miert lennek buta vagy troll? Csak leirtam hogy egy kis penisszel semmit nem tudnek kezdeni en jobb szeretem 19centi felett.
2017. dec. 14. 10:39
 6/16 A kérdező kommentje:

"Nagy meretben is van egyenes es szep, szoval hulyeseget irtal."

Nem írtam hülyeséget. Nem mondtam, hogy mindegyik görbe és ronda, csak azt hogy ÁLTALÁBAN azok!

2017. dec. 14. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
5-ös, nem azzal van a gond, hogy a nagyot szereted. Hanem a stílussal, ahogy leírtad. Mellesleg, az hogy te nem tudsz egy 16cm-essel mit kezdeni, megint téged méltat.
2017. dec. 14. 11:09
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
#7 engem méltat? Hát nemtudom hogy te hogy állsz egy olyan dologhoz ami nem szimpatikus? Nyilván ha meglátok egy kis péniszt elmegy a kedvem magától az embertől is meg mindentől ami vele kapcsolatos. Tegyük fel azt hogy elmész egy randira de a partnered egy igénytelen büdös valami akkor megnézném hogy te mennyire szivesen kezdenél vele valamit,szerintem semennyire nos velem ugyanez van a kisfarkúakkal hogy nem szimpi, így nemtudok velük mit kezdeni.
2017. dec. 14. 11:30
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Az, hogy valaki büdös, az igénytelenség, arról maga a személy tehet, köze nincs a kettőnek egymáshoz. Az meg, hogy valakinek kisebb a mérete, nem tehet róla, genetika. A probléma nem azzal van, mint ahogy mondtam előtte is, hogy a nagyot szereted, hanem ahogy méltatod a hozzá tartozó embert.

Persze, nem hibáztatlak, mert én meg az ostoba emberekkel nem tudok mit kezdeni, ebben az esetben veled. Na pápá!

2017. dec. 14. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:
10%
#9 szerintem is ostoba vagy szia puszi <3
2017. dec. 14. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!