Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívok! Nektek milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívok! Nektek milyen érzés elvenni egy passzív fiú szüzességét?

Figyelt kérdés
Az, ha a passzív szűz és tapasztalatlan, de "bevállalós" az előny vagy hátrány nektek? :)
2017. dec. 14. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A szüzesség elvétele az mindig is fantasztikus volt számomra.

Valami remek érzés amikor az egész jól sül el, és egy jó emléket hagyok benne örök életre. Eleve egy hatalmas megtiszteltetés, mert nekem adta a szüzességét, engem tartott abban a pillanatban tökéletesnek. Ha egy fiatal szűz fiút vezetek be a szexuális életbe, akkor nyilván nem végzek fél munkát.

Ott van még a teljesítési kényszer.

Az egy plusz öröm ha jól sül el, mert megfeleltem saját magamnak is.

Meg én szeretem a lassú szexet. Ha tökéletesre szeretném megoldani és fájdalommentesen, akkor ahhoz idő és türelem kell.

Számomra van elég, úgyhogy nem aggódok. Ezért is nem értem az aktívok egy részét, akik nem szeretik a szűz passzívakat mert több türelem és odafigyelés kell hozzájuk. Ez tapasztalatlanságra utal... Most tényleg olyan sok idő az a plusz fél óra amíg kitágul a passzív? Nem lehet az aktus előtt megbeszélni hogy helyezzen fel a passzív egy tágítót?

Az, ha egy passzív bevállalós, az sose gond. Előnyös.

2017. dec. 14. 01:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 18 évesen egy 45 éves férfi vette el a szüzességem, és odafigyelt arra, hogy lehetőleg ne fájjon. Én viszont az ágytámláján láttam meg eggyel több rovátkát...

Másnap viszont alig tudtam leülni, mert jó vastag volt és tökre fájt utána a fenekem.

2017. dec. 14. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó érzés, főleg ha látom, hogy ő is élvezi nem csak én. Ehhez kell türelem és figyelem a partner iránt.
2017. dec. 14. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez elsőt én mindenképp szerelemből akarom. Olyan fiúvak akiben 100%-ig megízom.

18/f

2017. dec. 14. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Olyan mint beletenni egy tál meleg pacalba. :D
2017. dec. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!