Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Czech Hunter videók azok valóságosak vagy megrendezettek?
Olyan szempontból megrendezett minden ilyen oldalon lévő minden jelenet, hogy nem a kamera előtt győzködik a srácokat, pláne nem ott rögtön kezdődik utána a menet is. Gondolj bele, normális helyen orvosi vizsgálaton kell átesnie mindenkinek előtte, még akkor is, ha mondjuk az anál részénél gumit hasznáknak esetleg. Ezentúl fel is kell készülni konkrétan a jelenetre, például a passzív féltől elvárás mindig az alapos, többszöri beöntés.
Olyan szempontból viszont valóságos a dolog, hogy tényleg sok heteró srác szerepel meleg filmekben. Tudom, mert vettem részt forgatásokon, és tapasztaltam én is személyesen. Szóval az, hogy zavarban van esetleg, vagy némileg ügyetlen szex közben, még lehet valódi is. De amit beszélnek, mondanak előtte, az csak egy eljátszott jelenet, színészkedés általában.
Valóban tűnhet valóságosnak első blikkre, de azért ez nem így működik, nem spontán szólítanak le srácokat, meg van azért rendezve a jelenet, ahogy a fentebbi válaszolók is kifejtették.
Amúgy én már gondoltam rá, hogyha egyszer nyernék a lottón egy rakás pénzt, kipróbálnám a dolgot, persze nem kamerával, csak a saját szórakozásomra :)
Van egy olyan gyanúm, hogy jó pár srác lenne benne egy-két dologban, nem is annyira sok pénzért cserébe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!