Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Czech Hunters videók valódiak vagy megrendezettek?
Ugyanez a sztori a Czech streets- videókkal is.
Kezdeti hosszu párbeszéd és a rádumálás elég hiteles, valamint azt is el tudom képzelni, hogy vannak akik bevállalják a pénzért, de hogy ezt videóra is veszik és gyakorta bárki fel ismerheti már nem tünik reálisnak.
Biztos, hogy megrendezettek.
Ezt már máshol is kifejtettem, de:
- elég valótlan, hogy ennyi ember gumi nélkül szexel vadidegenekkel. Nem hinném, hogy cipelik magukkal az egészségügyi papírjaik mindenhová, hátha egyszer véletlenül megtalálja őket egy kamerás, hogy pénzért szexeljenek vele.
- ugyanígy szerintem a jogi háttere sem olyan egyszerű, hogy csak úgy odamész valakihez, szexelsz vele, pénzt adsz érte, és felteszed a videót a netre.
- a leírás szerint sportolókat és tanárjelölteket is fogtak már ki. Szerinted ilyen típusú emberek hagynák, hogy kikerüljenek a netre csak azért mert egyszer kaptak egy nagyobb összeget? Csak utána meg éhenhalnak, mert kiderül és senki nem alkalmazza őket...
Az már csak mellékes, hogy elég ocsmány az a sok vicsorgó fej a fiúknál... Komolyan ennyien izgulnak arra, hogy a másik félnek szr?
Valószínűleg megrendezett.
...
Habár sohasem lehet tudni. A csehek nagyon liberálisan állnak az ilyesmikhez hozzá. Mo-n ilyesmi lehetetlen lenne, de a csehországi tapasztalataim alapján ott el tudnám képzelni az ilyesfajta dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!