Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Prosztatamasszázst nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosztatamasszázst nőként hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Talán itt találok rá érdemben választ. Párommal fél éve vagyunk együtt, a múltkor eljutottunk odáig, hogy a nyelvemmel izgattam a popsiját és nagyon élvezte, azóta többször külön kérte is. Ha tovább szeretnénk menni, és eljutunk a prosztatamasszázsig, milyen tanácsokat adnátok? Még soha nem csináltam, kicsit félek is tőle, mert olvastam, hogy nem mindenki élvezi, sőt, valakinek egyenesen rossz érzés. Rossz érzéseket pedig egyáltalán nem szeretnék hagyni benne. Olvastam elég sok leírást, hogy mit hol találok, de így egy picit fura, hogy nyilván én nem tudom érezni,amit ő. Valószínűleg túlaggódom, de érdekelne, hogy mi a tapasztalatotok, hogyan, milyen mozdulatokkal, milyen gyorsan, milyen erősséggel, milyen technikával, meddig, mire figyeljek..stb. Előre is köszönöm.

N/27

2017. dec. 10. 00:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
az előző kommentemet nyugodtan ignoráljátok.. törölték azt a kommentet, amire válasz volt
2017. dec. 10. 19:29
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Hülye vagy te és ezekszerint undi is.
2017. dec. 10. 20:28
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
De szerintem nem csak az en velemenyem hogy ez nem normalis hiszen ha ezt valaki megkerdezne akarmelyikotoktol is hogy te szoktal segget nyalni? Akkor biztos letagadjatok es jajj dehogy fujj, ameddig nemtudjatok felvalalni ezeket a dolgokat ne mondjatok hogy normalis , pl ha valaki eszik az normalis es ezt ugye nyilvan fel is vallalja az ember,gondolkodjatok es ne terjesszetek a beteg dolgaitokat.
2017. dec. 10. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Gyerekes és ostoba dolog leszólni azt, ha más tőled eltérően élvezi a szexet. Attól, hogy neked vmi nem fér bele (és ezért nagyon sok minden jóból kimaradsz), másnak még az lehet a megtestesült kéj. Én úgy gondolom, hogy a szexben - addig, amíg mindketten élvezitek - mindent szabad.

Egyébként meg barátaimmal nyíltan beszélünk a szexualitásról (beleértve a seggnyalást is), mert a szex ugyanolyan része az ember életének, mint az, hogy eszik. Ahogyan az ételek között is eltérő az ember ízlése, úgy a szexben is így van. Ezt el kell fogadnod...

2017. dec. 10. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem maradok ki sok jobol hiszen amit jonak velek azt kiprobaltam mar amit nyilvan nem tartok jonak nem csinalom igy nem maradok ki semmilyen jobol, elfogadom hogy mindenki azt csinal amit akar csak nem kellene hiresztelni hogy ez normi. Ezert lesznek a nyomi emberek.. a belem kifordul az ilyenektol...
2017. dec. 10. 21:28
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

"...elfogadom hogy mindenki azt csinal amit akar csak nem kellene hiresztelni hogy ez normi. Ezert lesznek a nyomi emberek.. a belem kifordul az ilyenektol..."

Könyörgöm, ne vinnyogj már ennyit.. Nőjj fel és lépj továb!

2017. dec. 10. 21:39
 17/21 anonim ***** válasza:
21%
Ne könyörögj nem érsz vele semmit nálam. Tovább*
2017. dec. 10. 22:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyébként nehogy már te magyarázz nekem hiszen ez az oldal azért van és a kérdés is hogy a véleményünket megosszuk. Stfu
2017. dec. 10. 22:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne már, most ez a vita komolyan kell ide? Olyan érdekes témáról volna szó pedig...
2017. dec. 10. 22:47
 20/21 A kérdező kommentje:

"Normális szó jelentése: Az általánosan elfogadottnak megfelelő, nem kirívó vagy meghökkenést keltő; elvárt, szokásos vagy átlagos."

Valóban nem normális, de nem is szeretnék normális lenni. A többség véleménye nem mindig ésszerű. Szabadnak lenni sokkal jobb.

2017. dec. 10. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!