Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felcsúszott egy vibrátor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felcsúszott egy vibrátor a popsimba. Nem vettem nagyon kifejezetten kicsit és sajnos annyira nyomtam hogy becsúszott a végén. Mit tegyek? F

Figyelt kérdés
ezzel ugye nem kell orvoshozmennem és kijön ha kakilnom kell? Csak mert nem akarom anyémnak elmondani. egyedül nem tudok orvoshoz menni nincs autóm meg jogsim sem. mit tegyek?
2017. dec. 9. 20:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Nincs olyan barátod a közeledben akiben megbízhatsz? Én simán kivettem a barátomból. Semmi pálcika meg vágás.
2017. dec. 9. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu.
2017. dec. 9. 22:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Evőpálcikával :""""DDDD Te jó ég XD
2017. dec. 10. 00:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Normál esetben maguktól meggyógyulnak az ehhez hasonló sérülések. Ha néhány nap múlva is vérezni fog, akkor el kellene menned orvoshoz vele. Ha csak annyit mondasz nekik, hogy mechnikai sérülés okozta a sebet és nem valami betegség, akkor talán felfogják egyből, hogy mi a helyzet és megúszod a kínos kérdéseket.

Amúgy attól, hogy meleg vagy és maszturbálás közben történt a baleset, az ilyen kérdéseknek simán az egészség kategóriában van a helye.

2017. dec. 10. 02:48
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Legalább jó volt? :P
2017. dec. 10. 11:05
 16/17 anonim ***** válasza:
legközelebb használj igazit, én bedugom neked szívesen
2017. dec. 11. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:

"Evőpálcikával :""""DDDD Te jó ég XD"

Még mindig jobb mintha késsel-villával csinálta volna!

2017. dec. 14. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!