Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök magányra ítéltetve?
Nézzük a tényeket:
Harmincas, magas, helyesnek mondott, de magát annak nem igazán tartó passzív srác. Sok ismerőse van, de barátait a tíz ujján meg tudja számolni. Szeret könyvet olvasni, az állatokat, természetet is kedveli, szeret tanácsokat adni (itt a gyakorin is :D ), néha kicsit introvertált. Hisz az igaz szerelemben, a boldogságban, csak sokat csalódott a férfiakban, ezért nem igazán bízik egyikben sem, csak felszínesen.
Mi lehet vele a baj, hogy 9 éve társ nélkül tengeti a napjait? Túl magasra teszi a lécet elvárásokban pasik terén? (Legyen legalább olyan magas, mint ő (186 cm), legyen ápolt, kisugárzása kellemes-azaz nem valami vadbarom-, művelt és humoros).--> ezek tényleg ennyire nagy vágyak, hogy alig tudja valaki megugorni ezt a lécet?
Tanácsokat várnék, köszönöm.
Mozdulj ki egy kicsit! Nem egyszerű ma ismerkedni, de meg kell próbálni! Ha nem mozogsz új emberek között, akkor elzárod magad a külvilágtól és új ismeretségektől.
Nincs az elvárásaid között semmi különleges. Nem értem a többi válaszoló miért kötött ebbe bele.
#13: pontosan. :) Ki kell mozdulni! De egyedül annyira utálok, mégis mindenhova szinte egyedül megyek. A barátaim is csak ritkán érnek rá találkozni. Sajnos.
Egyetértek, szerintem sincs extra különleges kérésem, nem azt akarom, hogy atomfizikus vagy asztronauta legyen, sőt még diplomát sem kértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!