Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Örök magányra ítéltetve?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök magányra ítéltetve?

Figyelt kérdés

Nézzük a tényeket:

Harmincas, magas, helyesnek mondott, de magát annak nem igazán tartó passzív srác. Sok ismerőse van, de barátait a tíz ujján meg tudja számolni. Szeret könyvet olvasni, az állatokat, természetet is kedveli, szeret tanácsokat adni (itt a gyakorin is :D ), néha kicsit introvertált. Hisz az igaz szerelemben, a boldogságban, csak sokat csalódott a férfiakban, ezért nem igazán bízik egyikben sem, csak felszínesen.

Mi lehet vele a baj, hogy 9 éve társ nélkül tengeti a napjait? Túl magasra teszi a lécet elvárásokban pasik terén? (Legyen legalább olyan magas, mint ő (186 cm), legyen ápolt, kisugárzása kellemes-azaz nem valami vadbarom-, művelt és humoros).--> ezek tényleg ennyire nagy vágyak, hogy alig tudja valaki megugorni ezt a lécet?

Tanácsokat várnék, köszönöm.

2017. dec. 2. 08:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10: Én szeretem, ha valakire szó szerint fel lehet nézni. Szeretek kicsi lenni és törékeny. Ami nem kivitelezhető egy nálam kisebb pasival. Ha aktív lennék, nem lenne ez gond, de a gólya nem annak hozott. Ezért nem értek egyet azzal aki a magasságba köt bele. Ez is egy defektem elismerem és nem tagadom. A sors eddig mindig olyan pasasokat sodort utamba akik magas, értelmes emberiként funkcionáltak. Ezután sem lesz ez másként. Amúgy örülök a válaszolnak, hajrá!
2017. dec. 2. 14:30
 12/14 A kérdező kommentje:
9 éve zárult le élete első több évig tartó párkapcsolata. Azóta csak kezdemények voltak. De mivel nem igen jár sehova, max a munkahelyén vagy az utcán tud ismerkedni. Azok meg félig-meddig tabu területek.
2017. dec. 2. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

Mozdulj ki egy kicsit! Nem egyszerű ma ismerkedni, de meg kell próbálni! Ha nem mozogsz új emberek között, akkor elzárod magad a külvilágtól és új ismeretségektől.

Nincs az elvárásaid között semmi különleges. Nem értem a többi válaszoló miért kötött ebbe bele.

2017. dec. 2. 22:39
 14/14 A kérdező kommentje:

#13: pontosan. :) Ki kell mozdulni! De egyedül annyira utálok, mégis mindenhova szinte egyedül megyek. A barátaim is csak ritkán érnek rá találkozni. Sajnos.

Egyetértek, szerintem sincs extra különleges kérésem, nem azt akarom, hogy atomfizikus vagy asztronauta legyen, sőt még diplomát sem kértem!

2017. dec. 3. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!