Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges ez?
Figyelt kérdés
18 éves meleg srác vagyok, teljes fitymaszűkülettel.
A péniszem nagyon kicsi merev állapotban is (10 cm).
Szexuális életet nem tudok vele élni sajnos.
Szerintetek van olyan meleg fiú aki benne lenne egy olyan párkapcsolatból amelyből kimarad a szex? Vagy egyedül kell leélnem az életem? :/
2017. dec. 1. 11:23
11/13 anonim 

válasza:

Meleg vagy.
Segglyukad nincs? Szád nincs? Kezed nincs?
Miért kellene kimaradnia a szexnek? Rengeteg full aktív férfi van (én pont nem), aki szeretne úgy csinálni a szexben a másikkal, mint a heteróknál a férfiak a nőknél, vagyis hogy a passzív fél farkát egyáltalán nem használják a szex közben.
12/13 anonim 

válasza:

a 10 centis méret engem nem zavarna, a szűkület annál inkább, mivel nem csak neked de a másiknak is élvezhetetlenné teszi a szexet, műtesd meg :)
13/13 anonim 

válasza:

Engem is a szűkület zavarna, azzal sürgősen kellene kezdened valamit. A 10 centid nem zavarna, tudom vannak páran, akik farokméret alapján válogatnak, de én pl. nem ez alapján keresek partnert. Szóval ha szeretnivaló srác vagy, akkor a másikat nem fogja zavarni a méreted. Ha meg igen, akkor meg nem szeret igazán... Szóval fel a fejjel, nem reménytelen a helyzeted! (Viszont a szűkületet tényleg jobb lenne minél hamarabb orvosolni, lehetőleg mielőtt találnál valakit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!