Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puzsér jó vagy rossz ember, mert támogatja a "b*ziházasságot"?
Ő hívja így. Részletesen: Puzsér Róbert a melegekre rádióműsorokban, nyilvános estéken (pl Apu azért iszik mert te sírsz), legtöbbször bu ziként hivatkozik, így hívja őket, vagy néha homokosoknak. Az írott sajtóban amúgy a meleget, homoszexuálist használja.
Mit gondolsz arról, hogy valaki támogatja a melegházasságot és az örökbefogadást is (Puzsér) és közben simán használja szinonimaként a bu zi és homokos szavakat is a melegekre sima beszélgetések közben, hátsó, bántó szándék nélkül (Puzsér)? Szerintem ez rohadt érdekes és izgalmas kérdés.
Én bár nem szeretem a bu...zi szót, mert sértő és megalázó szó, Puzsér ezt kifejezetten azért teszi, mert utálja a PC-t, írott sajtóban kénytelen melegekről, homoszexuálisokról írnia, mert ott szabályok vannak.
De ezek ellenére ő felvilágosult és nyilván ismerhet melegeket. Aki ilyen szakmában dolgozik az szerintem személyesen is ismerhet melegeket.
Bocsánat ha beleszólok heteróként, de Puzsér miatt jöttem ide véleményt nyilvánítani. Leszögezem én elfogult vagyok az irányába (99%-ban totál egyetértek vele), ha tehetem minden műsorát megnézem plusz ugye a rádióadásokat is néha követem (YT-on, nem TV-zek) és roppant mód kedvelem azért mert olyan témakörökben kutakodik, kritikusan szemléli a világot amik ténylegesen megosztóak, de mindenképpen gondolatébresztőek. Ja és amúgy tök szimpi az is, hogy támogatja ezt a dolgot, mert én is (téeldéer: két ember boldogságát és kötelékét ne szexuális irányultság alapján döntsük már el, hogy megengedjük nekik vagy sem). Ezért gyakorlatilag mindenhol lelibsiznek, de nem érdekel! :)
tl;dr: nálam "jó ember" kategória :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!