Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről meleg emberek?
Anyukám úgy-ahogy kibékült azzal, hogy meleg fia van, aki kissé lányos (hiszen passzív). Megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha én esetleg transszexuális lennék, azaz át akarnám operálni magam nővé teljesen. Erre totál elborzadt.
Most miért lenne ez baj? Akkor nem szeret és fogad el engem úgy ahogy vagyok, ha ezt a transszexuálosdit meg egyenesen undorítónak tartja?
Engem csak az érdekelt hol húzódnak anyunak a tolerancia határai, és hát a léc elég alacsonyan rezgett.
Annak kell örülnöm, hogy engem egyáltalán elfogad, bár nem egyszer megkaptam: bárcsak megváltoznál (értsétek: hetero lennél), de tudom, hogy ez nem lehetséges.
Amikor volt párom akkor is nagy kegy volt, hogy egymás kezét megfoghattuk a szüleim előtt. Pfff.
No, de az az érdekes, hogy anyu erre a transzos témára mondta, hogy látott egy cikket valami amerikai katonáról aki most nőként szolgál a seregben és hát az a pasi olyan, mint egy női karikatúra, és fúj meg ilyesmi.
Én miért nem érzem ezt? Miért nem tudok így gondolni egy transzra vagy akárkire aki más? Engem ez miért hagy hidegen, és miért fogadom el, hogy jó, akkor legyen olyan. Talán túl toleráns vagyok?
Amúgy a melegek toleránsabbak az átlagnál?
(Az egy dolog, hogy a macis melegekre nagyon rájár a rúd...őket sok "sima meleg" utálja. Nem értem miért. Én se vagyok maci-fan, mégis voltak macis pasik az életemben, mert én nem eszerint szelektálok ki milyen testsúllyal létezik a világban).
12-es, azért ez nem így megy. Az emberben ott van a megfelelési kényszer, hogy de mit szólnak anyámék?!
Nem tudom hányszor mondjam el, én nem vagyok transszexuális. Fiú vagyok, a férfiakat szeretem, ezáltal meleg identitású, nem érzem magam testileg nőnek stb...
Az sem normális, amikor a sajtóban gyilkosok, rablók, erőszakolók szüleit szólaltatják meg és azok akkor is körömszakadtáig védik a gyereküket és csak arról beszélnek, hogy ő biztos ártatlan, amikor 100% a bűnösség.
Kell lennie egy szintnek, amikor már egy szülő nem fogadja el/racioanlizál minden dolgot amit a gyereke csinál, hogy "Ő az én gyerekem, biztos jól csinálta/biztos ártatlan/stb.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!