Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Van olyan szintén meleg fiú akit feltétel nélkül szerettek DE nem szerelemből?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy szokták hívni az ilyet... akiről tudod, hogy úgyse működne vele a parkapcsolat, és úgy döntötök megmaradtok barátoknak. Ugyanakkor egésznap el tudod nézegetni őt.. örülsz mikor jókedve van, vígasztalod mikor rossz.. akit megölelsz anélkül hogy bármi reakciót várnál... szóval... FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETED. Mégis tudod hol van a határ amit nem lehet átlépni hogy ez így maradhasson.. na remélem érthető a dolog... :D

Ez nem álomvilág, ismerek egy ilyen srácot és szinte teljesen biztos vahyok benne hogy ő is így érez irántam. Van másnak is ilyen ismerőse ? Hogy kezelitek a dolgot ? Mert néha kicsit fura nekem még. 24/f és ő is 24/f

2017. nov. 29. 04:59
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Ezt én inkább nem beteljesedett szerelemnek hívnám
2017. nov. 29. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen barátom, akit szeretek de nem szerelemből. Tudom a kettő külömbségét mert van párom akit szerelemből szeretek de ez a barát más. Kicsit furra dolog de a kettő közt azért van külömbség, mert akit szerelemből szeretsz ara vágyol testileg is de akit barátilag arra csak barátként tudsz tekinteni. Nagyon jó dolog ha van ilyen "lelki társad".
2017. nov. 29. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
En ebben nem hiszek. Vagy a pasim valaki, vagy szimplan barat. Ha meg barat, akkor nem akarom elnezegetni ugy, se olelgetni. Mert ha a ketto kezd osszemosodni, abbol alt csak serules szarmazik.
2017. nov. 29. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Sokat láttam már a vilából és nem bízom meg senkiben.

Feltétel nélkül senkit sem szeretek, azt hívják józan észnek.

Amiről te írsz az beteljesületlen vágy és vársz arra hogy beteljesüljön ez éltet, ezt hívod feltétel nélküli szerelemnek, de ez nem az, és előbb utóbb bele fogsz szeretni másba de ha vissza tekintesz majd erre a szerelemre csak mosolyogni fogsz és bánni hogy nem engedted el.

Akinek nem működik a párkapcsolat veled, mással működni fog neki...

2017. nov. 29. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
pont egy ilyenben vagyok benne pár honapja! én szerettem volna ha egy kicsit többet is érez, de elfogadtam és igy is nagyon jo mostmár!
2017. nov. 29. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!