Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Van olyan szintén meleg fiú akit feltétel nélkül szerettek DE nem szerelemből?
Nem tudom hogy szokták hívni az ilyet... akiről tudod, hogy úgyse működne vele a parkapcsolat, és úgy döntötök megmaradtok barátoknak. Ugyanakkor egésznap el tudod nézegetni őt.. örülsz mikor jókedve van, vígasztalod mikor rossz.. akit megölelsz anélkül hogy bármi reakciót várnál... szóval... FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETED. Mégis tudod hol van a határ amit nem lehet átlépni hogy ez így maradhasson.. na remélem érthető a dolog... :D
Ez nem álomvilág, ismerek egy ilyen srácot és szinte teljesen biztos vahyok benne hogy ő is így érez irántam. Van másnak is ilyen ismerőse ? Hogy kezelitek a dolgot ? Mert néha kicsit fura nekem még. 24/f és ő is 24/f
Sokat láttam már a vilából és nem bízom meg senkiben.
Feltétel nélkül senkit sem szeretek, azt hívják józan észnek.
Amiről te írsz az beteljesületlen vágy és vársz arra hogy beteljesüljön ez éltet, ezt hívod feltétel nélküli szerelemnek, de ez nem az, és előbb utóbb bele fogsz szeretni másba de ha vissza tekintesz majd erre a szerelemre csak mosolyogni fogsz és bánni hogy nem engedted el.
Akinek nem működik a párkapcsolat veled, mással működni fog neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!