Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek Budapesten milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Budapesten milyen megítélése lenne egy 17-19 éves vállaltam meleg srácnak, aki egy "elitgimnáziumba" jár?

Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Az elit nem sokat számít, kérdés hogy liberális-e vagy sem. Egyébként nem kéne hogy sok vizet zavarjon
2017. nov. 27. 21:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Jó, vegyük ki a képből az .

Az átlagos, értelmesebb budapesti fiatalság hogy áll szerintetek a témához?

2017. nov. 27. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

Elit gimnáziumba?

Akarod mondani egy lepukkant koszfészekbe, valahol a nyolcadik kerület sötét rejtekén?

2017. nov. 27. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Budapesten elfogadobbak, sőt a Bp fiatalok jelentős része is bi- vagy homoszexuális. Mondjuk vidékre le ne menj a pároddal majd, mert megölnek.
2017. nov. 27. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem kezelik túl jól, eleinte még ne híreszteld mindenkinek. Nehogy kellemetlenség érjen emiatt.

Akivel úgy vagy, úgy leszel az tudjon róla, de szerintem egyébként ne erőltesd.

2017. nov. 27. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A Fogad el című könyv ihlette a kérdést ?
2017. nov. 27. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Minden csoda három napig tart. A mai fiatalság sok mindent látott és hallott, túl van már ezen. A homoszexualitás felbukkanása ott szokott igazi hullámokat verni, ahol középkorban szocializálódott tudatlan kocsmatöltelékek életükben először találkoznak össze vele, és erkölcsi kötelességüknek tekintik megóvni közösségüket, gyermekeiket az efféle terjedő járványoktól. Jót akarnak - csak hát a maguk elképzelése szerint.
2017. nov. 28. 00:42
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem Pesten senkit nem érdekel, rengeteg leszbikus járkál kézenfogva, romkocsmákban meleg férfiakat viszonylag sűrűn látni. Én úgy gondolom, hogy BP eléggé haladó szellemiségű ilyen téren.
2017. nov. 28. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Budapest liberális, elfogadó város, ha valaki ezért ki akar közösíteni kimegy az LMP a Momentum meg a fél EU :D

Nyugodtan köpd be ha akarod úgysem tehetnek ellened semmit a tanáraid.

2017. nov. 28. 16:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elitt sulikban tök sok van. Én pl ismerek a Fazekasból, a Városmajoriból, stb. Szóval nem ritka. A megítélés soha nem abból lesz hogy milyen vagy hanem hogy mit és hogy csinálsz. Aki más alapján ítél az meg amúgy is bolond. Azonban szerintem ha nem fontos akkor felesleges felvállalni. Elvagy így is. Nem?
2017. nov. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!