Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csillapíthatnám a vágyam?
Mióta kipróbáltam az orált, szinte mindennap csinálnám.
Hogyan lehetne ezt a vágyat elnyomni?
22/f
Itt van sok olyan pasi aki szívesen a szádba adná.
Azért mondjuk a HIV még nem halt meg... :(
Megértelek, én is így vagyok ezzel, minden nap csinálnám, de nincs kivel sajnos!
38 éves budapesti vagyok, sajnos a fiatalabbak (18-20 alattiak) jönnek, olyat meg az én koromban nehéz találni!, a korombeliek egyáltalán nem izgatnak...
Ez van...
Megértelek, én is így vagyok ezzel, minden nap csinálnám, de nincs kivel sajnos!
38 éves budapesti vagyok, sajnos a fiatalabbak (18-20 alattiak) jönnek be, olyat meg az én koromban nehéz találni!, a korombeliek egyáltalán nem izgatnak...
Ez van...
8-as: Monogám szexpartnerről beszéltem, nem kapcsolatról.
Nekem más fogalom a kettő.
Az egyik csak kielégülés, a másik sokkal több.
Monogám kapcsolat melegek közt nem ritka, az én baráti körömben is ez a "divat", de egy átlag meleg ismerősei nagy részében szinglik és ágyrajárók, tisztelet a kevés kivételnek, mint mi vagyunk.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!