Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, Budapesten mennyire élhet diszkrimináció és beszólogatás nélkül egy fiatal meleg pár, ha úgy szeretnének élni és annyira felvállalni, mint a hetero párok?
Azért nem hiszem, hogy nem lenne ilyen hely.
Pl Hollandia, Kanada
A társasházban ahol lakom, él egy meleg pár a földszinten.
Senki be se szólt nekik soha, én az egyik emeleten lakom, nekem se szóltak be pedig párom sincs. :)
#14-es: De igen, én sok heterot látok "nyalakodni", és kézenfogva mászkálni is. Aki szereti a párját és szerelmes, az miért ne mutatná ki?
A melegek kénytelenek ezt sötét helyeken tenni az utcán ahol nem láthatják meg vagy, diszkréten menni úgy kézenfogva, hogy ne legyen feltűnő. Mert a szerelem már csak ilyen.
Ki beszél itt nyalakodásról?
Csak arról beszélek, hogy a 4 falon kívül ne mint 2 barát menjünk és amikor megkérdezik, hogy van-e barátnőm, rámondhatom, hogy barátom van.
Ha valahová megyünk, mehessük úgy, mint egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!