Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok, Budapesten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, Budapesten mennyire élhet diszkrimináció és beszólogatás nélkül egy fiatal meleg pár, ha úgy szeretnének élni és annyira felvállalni, mint a hetero párok?

Figyelt kérdés
2017. nov. 23. 21:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azért nem hiszem, hogy nem lenne ilyen hely.

Pl Hollandia, Kanada

2017. nov. 23. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán lehet. :) Mi a XVI.ker-ben élünk és bár nem hangoztatjuk senkinek, sztem mégis az évek alatt szinte mindenki levágta már a társasházban (mellesleg nem mi vagyunk az egyetlen meleg pár, egy szinttel alattunk van egy másik is), mégsem ért soha semmilyen negatív beszólás, sőt mindenkivel jól kijövünk. :)
2017. nov. 23. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

A társasházban ahol lakom, él egy meleg pár a földszinten.

Senki be se szólt nekik soha, én az egyik emeleten lakom, nekem se szóltak be pedig párom sincs. :)

2017. nov. 24. 08:20
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
A hetero párok se nyalakodnak az utcán, ami nem illik az nem illik. Gondolom kibírjátok azt a fél órát egymás tapizása nélkül, amígy 4 fal közé juttok. Az átlag házaspárok se fogják egymás kezét az utcán.
2017. nov. 24. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14-es: De igen, én sok heterot látok "nyalakodni", és kézenfogva mászkálni is. Aki szereti a párját és szerelmes, az miért ne mutatná ki?

A melegek kénytelenek ezt sötét helyeken tenni az utcán ahol nem láthatják meg vagy, diszkréten menni úgy kézenfogva, hogy ne legyen feltűnő. Mert a szerelem már csak ilyen.

2017. nov. 24. 09:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Ki beszél itt nyalakodásról?

Csak arról beszélek, hogy a 4 falon kívül ne mint 2 barát menjünk és amikor megkérdezik, hogy van-e barátnőm, rámondhatom, hogy barátom van.

Ha valahová megyünk, mehessük úgy, mint egy pár.

2017. nov. 24. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy 53/43 éves pár vagyunk Dél-Pesten.Gondolom a lépcsőházban azért már levágták, hogy mi a szitu.Nem nyalakodunk az utcán, nem megyünk kézen fogva meg ilyesmik. Ha elkap a kangörcs, azt a négy fal között intézzük el. Szerintem nem kell izgulni az atrocitás miatt, ha nem nem viselkedik az ember gusztustalanul... Anyósnak/Anyámnak sem mondtuk mi a helyzet, de gondolom Ők is, meg a rokonság is levágták mi a pálya.Abban megegyeztünk, ha konkrétan valamelyikünknél rákérdeznek otthon, akkor finoman elmagyarázzuk a dolgokat.Ha meg nem, úgy is jó.Nem érezzük a nagy coming out kényszerét.
2017. nov. 26. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!