Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív fiúk, mit szólnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív fiúk, mit szólnátok ahhoz, ha a passzív barátotoknak 13 cm-es a pénisze?

Figyelt kérdés

2017. nov. 22. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

“Ez nem tökmindegy,hogy passzívnak mekkora a farka? A passzív, azért passzív mert nem dug vele (a női szerepet játsza). ”

Lehet velem van a baj, de nekem ne játsza a női szerepet.

Ha női szerepet akarnék látni akkor keresnék egy nőt.

Szerintem a passzív szerep nem egyenlő a női szereppel, de ez csak az én személyes véleményem.

Én aktívként is szeretem a szép péniszt, amihez azért hozzátartozik egy adott méret is. (nem kell nagynak lennie).

De igazából úgy is csak az számít, hogy szeretem-e a párom, nem pedig a mérete.

Ha szeretem akkor a 13 centi is tökéletes.

2017. nov. 23. 00:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes. Én még szeretem is, ha a passzívnak kisebb, mint nekem. :)
2017. nov. 23. 02:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg szexi, ha a passzivnak kisebb mint az aktivnak. A 13 meg szerintem nem veszesen kicsi. Epp hogy atlag alatti. :) 24/F
2017. nov. 23. 10:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem passzívként 16 cm van ez átlagos.

Páromé 18.

Nem szeretnék ennél kisebbet engem zavarna, néha lexop és ha ennél kisebb nehezen menne, meg nekem látványban sem tetszik a túl kicsi.

2017. nov. 23. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tök izgató ha a másiké kicsi:)
2017. nov. 24. 13:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van egy 13 centis farok. Főleg egy passzívnál. Aktívként az első kisfarkú barátomat vagy 2 hónapig is kérleltem, míg végre megdugott. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen, és nem egy 18+szal akartam kipróbálni. Nehezen lehetett rábeszélni, de a végén még ő is élvezte, pedig félt tőle, mint a tűztől. És nem csak a kíváncsiságom elégült ki, hanem fantasztikus volt megtapasztalni, mit él át a passzív.
2017. nov. 29. 14:10
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
#14 Igazad van ! Pont így vagyok én is, csak fordítva. Én vagyok aktív,18-mérettel, és azt szeretem, ha a passzivank is van, legalább 16-os. Ugyanis szeretem fogni, meg s.opogatni is, amivel bemelegítünk. 60 /f.
2017. dec. 1. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit! Ez egy olyan testi adottság, amin nem lehet változtatni. Elfogadom ahogy van, és élvezem a másikkal a szexet. Ha épp le akarom pippantani, könnyebb tövig bekapni.
2017. dec. 2. 07:14
 19/20 anonim ***** válasza:
8%

Nagy karrier egy 13centiset tovig bekapni,szerintem azt meg se lehet erezni xd

2017. dec. 2. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én aktívként alapvetően domináns is vagyok, ha a párom passzív és szub én jobb szeretem ha a farka se túl nagy. De végülis lényegtelen, hiszen én úgyse foglalkozok vele sokat, néha kiverheti magának, de általában arról is le van tiltva, hogyha nem veri ki akkor nagyobb az esélye a prosztata orgazmusra.
2017. dec. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!