Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogyan szűritek ki ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan szűritek ki ha valaki "gázos"?

Figyelt kérdés
Társkereső oldalakon szerintetek milyen jelei vannak,annak ha valaki esetleg veszélyes vagy közveszélyes vagy ártó szándékkal akar közelíteni?
2017. nov. 16. 00:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
ha 8 cm-nél hosszabb pengéjű kés van nála, akkor ne hagyd, h a hátad mögé kerüljön...
2017. nov. 16. 03:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó kérdés! Ismerősöm sajnos társkeresőről begyűjtött egy pszichopatát akitől nem tud szabadulni. Engem is érdekelnének a válaszok.
2017. nov. 16. 08:38
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Az írásmódja és viselkedése alapján.

Ha nem bír egy értelmes mondatot vagy gondolatot sem kipréselni magából, ha faxképpel indít, követelőzik, akkor mindig felejtős.

Ha a profilján facebook-os idézetek vannak, ha az van kiírva "semmi jónak nem vagyok az elrontója", ezek is mind gázos személyre utalnak.

Ja meg az is, amikor kisregény hosszúságú nyálas szöveg van bebiggyesztve az ismertetőjébe.

+Azt is lehet alkalmazni, hogy mennyire veszi az ismerkedést komolyan a másik. Pl. nem találkozok vele rögtön, se másnap, se azután. Ha mondjuk már egy hosszabb beszélgetés után is érdeklődést mutat, akkor van rá esély, hogy normális és tényleg ismerkedni szeretne.

2017. nov. 16. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
3-as: nos emiatt nem vagyok fent magyar társkeresőkön. A külföldi az kicsit másabb, de ott is a külföldi barátaim miatt vagyok fent, hiszen Amerikával hogyan tartsuk a kapcsolatot? :D Így is megtalálnak ott is normálisnak induló beszélgetések melyek "eldurvulnak", de akkor lerázom őket.
2017. nov. 16. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért itt társkereső nélkül nehéz lenne ismerkedni. Szóval más megoldás nincs, de aki rendesen szeretne, annak úgy is rohadt nehéz.
2017. nov. 16. 14:05
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
# 3/5 Te aztán nagy párkapcsolati szakértő lehetsz,még is akkora ostobaságokat írsz hogy csak nevetni lehet rajta. A lányok java úgy gondolja normális fiúval ismerkedik,és mégsem az veri át aki a farkáról küld képet,hanem aki nem. Mert aki küld, tiszta sor mit akar,nincs mellébeszélés,szal az őszinte nincs mit hazudni rajta,igaz? De mikor valaki tartósra ismerkedik na ott lehetnek gondok. Mert azt hiszi a lány ez tartós lesz,és könnyen koppanhat ha nem ismerte meg,vagy ki a fiút jól. Hülyeséget ne írjál ha már nem értesz hozzá. Nem a fiúval van a gáz,hanem az olyan lánnyal aki nem veszi a fáradtságot az ismerkedéshez,és csak a külsőség számít,illetve elszédül pár szép szótol. Mert ezek azok amikkel 1 lányt meg lehet szédíteni,közbe lehet a pasi úgy hazudik mint ha olvasná. Másrészt ahhoz hogy meg ismerd át kell vágni hogy reagál rá,hisz a kapcsolatban is lesznek mélypontok,ugye? Ilyenkor megmutatja milyen is valójában,így a teszt mutat 1 képet mire számíthatsz. ennyi. Gondolkozni kellene,nem hülyeségeket írni.
2017. nov. 16. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Te írtál hülyeséget 6. Itt amúgy sincs lányokról egy szó sem, jobban teszed, ha odafigyelsz!
2017. nov. 16. 15:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Rám pl,tegnap rám írt egy alak,és megkérdezte tőlem,hogy én sikzofrén vagyok-e,mert szerinte nekem olyan kidüllettek a szemeim.

Erre megkérdeztem tőle,hogy tisztában van-e azzal,hogy mit jelent ez a betegség.

Erre bedühödött,és azt írta,hogy én egy "beteg b-zi vagyok".

Nem tudom ilyenkor leszűrni,hogy az illetőt hová tegyem.

2017. nov. 16. 17:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen,én külön ki is írtam az adatlapomra,hogy nem találkozok senkivel 10 perc beszélgetés után.

Szörnyű,hogy ezt külön ki kell írni,de tényleg sokan vannak,akik azt hiszik,hogy egyből idegenekkel találkozok.

Na meg,ha valakivel esetleg le is feküdnék,nem kapcsolati szándékkal ismerkedek,az sem jelenti azt,hogy egyből,vadidegenként.

Sokan ezt képtelenek megérteni.

2017. nov. 16. 17:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: A kidülledő szem basedow-szindróma, és aki ilyeneken lovagol az meg is érdemli, hogy bedobd a virtuális szemetesbe. Egyébként én nem is értem, a net tele van mindenféle félkegyelművel. S még ezek mondják Rád, hogy "beteg b..i", miért ő micsoda?! :D
2017. nov. 16. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!