Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy álltok egy meleghez?

Pont annyira nem érdekelnek, mint a heterók. Vagyis olyan módon, hogy szrok én más életére. Sok meleg haverom van, talán kb annyi, mint heteró.
Szerencsére ők olyanok, hogy rühellik a fesztiválokon táncoló majmokat, mert nekik is nehezebb így közlekedni azon a parádénapon. De ennyi.
Párom biszex, én meg túl elfoglalt, hogy ilyeneken gondolkodjak

Úgy mint emberhez :)
Ezen belül jó ember vagy rossz ember :)
Az meg nem a szexualitásától függ.!!

Előre bocsátom, hogy szexuális értekemben heterofób vagyok, azaz taszít, undorít még a gondolat is, hogy egy férfihoz hozzáérjek.
A melegekhez normálisan állok, nem ez alapján ítélem meg őket. Vannak meleg barátaim, sőt unokatesóm is. Nem zavar, hogy melegek, és semmilyen negatív megkülönböztetés nem éri őket a részemről. Ugyanúgy barátkozom velük mint másokkal, Valahol tetszik is az ápoltság, kedvesség.

Meleg vagyok.
Mióta elkezdtem coming outolni semmi olyat nem éreztem azok részéről akik tudják, hogy meleg vagyok, ami azt sugallná, hogy kevesebbet érek vagy bármi. Sőt :)
Nem mondom, hogy minden szivárványszínű és jó és azt sem, hogy mindenki szereti a melegeket és tapasztaltam én is homofóbiát, de...
A barátaim elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, a családom is... Másra nincs is szükségem. :)
És -kérés nélkül- tekintettel vannak erre, nemcsak, hogy nem mondanak negatív dolgokat és nem b-zizzák poénból sem egymást, hanem amikor más csinálja és ott vagyok sokszor "diszkréten" jelzik, hogy ezt nem kellene.
Ami néha engem idegesít. :D De azért jól esik. :)
Persze van olyan barátom, aki például úgy van ezzel, hogy nem tudja természetesen kezelni, ha mondjuk meglátna a barátommal csókolózni, akkor azt nem annyira venné be a gyomra.
Erről beszéltem is vele elég sokat, ő is tudja, hogy nem az a helyes, amit ő "csinál", de ez egy berögződés, így nőtt fel stb
Azt gondolom, hogy ez nem is baj... Én tekintettel vagyok rá ilyen szempontból, ő pedig tekintettel van arra, hogy meleg vagyok és nincs ezzel semmi gondja.
Szerencsére kevés igazán homofób embert ismerek, vagy aki az volt, annak szerintem változott a véleménye, ahogy elmondtam neki, hogy én is az vagyok. :)

Nem zavar, van meleg haverom is :D persze akkor kellemetlen, ha megpróbál egy meleg srác rámhajtani
18/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!