Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert van az hogy a rondabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a rondabb fiuknak hamarabb van pasijuk?

Figyelt kérdés

Mondjuk az is lenyeges hogy a parjuk is ronda igy ertheto de azt nem ertem hogy egy rondanak hogy lehet szep baratja ? Szamomra amelyik jolnez ki es ronda a baratja az kicsit igenytelen hogy neki mindegy ki van mellette.

Nektek mi a velemenyetek errol?

2017. nov. 10. 19:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha neked úgy jó, akkor hajrá.

Elmondtam értelmesen: azért mert a melegek jelentős része nem egy falidíszt keres maga mellé, hanem valakit akivel le tudja élni az életét.

Nem mondom, hogy a külső totál nem számít, csak hogy egy olyan emberrel, mint te nem jönnék össze. Ok, hogy mondjuk jól nézel ki, azzal pár menetre jó lennél a legtöbb melegnek, de egy kapcsolatra? Ott egy dolog, hogy jól nézel ki. Ott már az csak egy dolog...

2017. nov. 11. 12:45
 12/19 anonim válasza:
100%
A szépség annyira relatív. Van egy fiú aki tetszik nekem, eddig minden barátom és barátnőm lecsúnyázta. Én élek, halok érte. Ha ránézek, nem tudok másra gondolni csak hogy milyen helyes.
2017. nov. 13. 22:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Valami hasonlót akartam írni én is mint a #12-es. Volt egyszer egy nagyorrú, szögletes arcú barátom, akire a lányok azt mondták, hogy csúnya. Nekem meg annyira tetszett, és az egész srácnak olyan erotikus kisugárzása volt. Meg az egész srác, olyan favágós volt, az arca, az alkata. Passzolt mindene. Nagy kéz, nagy láb, nagy farok, erős alkat. Nagyon szép emlékek fűznek hozzá.
2017. nov. 15. 21:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A szépség ugyebár relatív. Azok akik nekem tetszettek az ismerőseim egy részéből "viszolygást" váltottak ki.

De én pl. imádom a karvalyorrú pasikat. Sokan meg nem.

2017. nov. 16. 08:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem egy egy tulajdonsagot sem lehet kiemelni mert lehet valakinek karvaly orra vagy nagy fule es meg sorolhatnam de ezek csak igy egymagukban riaszto sokak szamara de az osszhang a fontos mert valaki ugy szep. Szoval ha nincs meg az osszhang a sracon akkor az csunya pl ha valaki 160cm 95kg,guluszemu, nagyfulu,karvaly orru, kiallo fogu akkor szerintem az ilyen szemelyre nem igazan mondhatni hogy szep mivel nincs osszhangban semmilye es igen lehet ez egy szelsoseges pelda volt de most nem az olyan pasikrol beszelek hogy nagy az orra es kozbe ultra szexi :)
2017. nov. 16. 09:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy (nagyon) helyes velem egykorú (sajnos hetero) szomszédom, akinek bűnronda barátnője volt. S nem értettem, hogy mit eszik ezen a csajon. Aztán később leesett: olyan vidám, életrevaló lány volt, hogy eltörpült mellette az, hogy nem egy szépség. Szerintem van benne valami, hogy a szépség belülről fakad.

Na de mi a helyzet azokkal a fiúkkal, akik helyesek és még jó modoruk is van (nem bunkók, lenézőek)? Furcsa de azok se nagyon kelendőek, csak úgy, mint a csúnyácska de kedves társaik. (Legalábbis én ezt tapasztalom).

2017. nov. 16. 10:07
 17/19 anonim válasza:
100%

Sajnállak téged kérdező. Ezek szerint még nem voltál olyan szerelmes, hogy a mások által lerondázott, karvalyorrú, 160 centis, 90 kilós férfiben te a világ leghelyesebb férfijét látod.

Egyszer kipróbálnám a helyedben, nem rossz érzés.

2017. nov. 16. 18:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Bocsi utolso valaszolo de olyanba hogy lennek szerelmes akihez nem vonzodok? Ha undorodom tole else kezdem az ismerkedest, azert az alap kinezet legyen meg. Dehat akinek mind1 az hamarabb megtalalja az igazit ugy veszem eszre.
2017. nov. 16. 18:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent voltam mar szerelmes es vagyok de nem csunyakba vagyok :)
2017. nov. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!