Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyan pasikhoz lesz a kerdes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan pasikhoz lesz a kerdes akik kapcsolatban elnek!?

Figyelt kérdés

Ti hol ismertetek meg a parotokat?

Mennyi ideje vagytok egyutt?

Korotok?

Nyitott vagy monogam kapcsolatba hisztek?

2017. nov. 9. 21:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Planetromeon ismerkedtünk meg, még 2013 őszén. Igazából a párom már feladta az egészet, de gondolta az egész országra kiterjeszti a megadott feltételekkel a szűrést, hogy milyen srácot keres. A rendszer kidobott engem (is). :D

4 éve vagyunk együtt, ő 31 én pedig 28 éves vagyok.

Monogám kapcsolatban vagyunk.

2017. nov. 9. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

A parommal egy kozos ismerosunk hazibulijan ismerkedtunk meg.

Tobb mint 10honapja vagyunk egyutt.

En 18 O 27.

Egyertelmuen csak monogam.

Negis olben aki hozzaer:D O az enyem.

2017. nov. 9. 22:11
 3/13 A kérdező kommentje:

Hmm akkor en se adom fel a romeos karrierem :) sok boldogsagot :)

Bocsi a kerdesert de ez a nagy kor kulombseg nem utkozik ki seholse ? Igazabol en is az idosebbekre bukom :)

2017. nov. 9. 22:20
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Külföldön egy idegen orzságban ismertem a 3. országból származó párom- ő belga- és van közöttünk 10+ év de lexarom.

Mo-n valahogy nem ment az ismerkedés.

Ő gyönyörű az én szememben, és 5 éve vagyunk monogám kapcsolatban.

Nem akarok mást, csak őt, igaz az elején néha megcsaltam bevallom de nem esett jól... a tudat, hogy bántom őt.

Ez elmaradt és mégsem unalmas a sex nem megszokás közöttünk.

23 vagyok.

2017. nov. 9. 22:24
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Nagy korkulonbseg de en mindig erettebb voltam a koromnal o meg fiatalos es tokeletesennkiegeszitjuk egymast:D meg ranezesre 23-24 max es enis kicsit idosebbekre bukok is:D

Ugyerzem vele tartos lesz, es eddig 10honap alatt semmi se utalt arra h valamiert ne mukodne:)

2017. nov. 9. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Romeon ismertük meg egymást 2012 tavaszán és az első személyes találkozótól fogva tudtuk, hogy minket egymásnak teremtettek. Lassan 6. éve vagyunk együtt monogám kapcsolatban (értelemszerűen ebben is hiszünk). Én 27 vagyok, párom pedig 31. Ne add fel kérdező! :)
2017. nov. 10. 01:02
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki megosztotta/megosztja velem a történtét mind mind érdekes :) csak így tovább :)

Nagyon aranyos vagy, nem adom fel a keresést de már itt lenne az ideje hogy megleljem az igazit :)

2017. nov. 10. 01:17
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Koncerten ismerkedtünk meg, több mint hat éve vagyunk együtt.

Ő 34, én 26.

Monogám kapcsolatban hiszünk.

2017. nov. 10. 07:15
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
A gyakorikerdesek.hu nevezetu csodalatos oldalon ismertem meg a baratnomet... Hidd el... Mind ketten szegyeljuk a dolgot... De nem indult ez olyan komolyan, mint amilyen komoly lett. 4 eve vagyunk egyutt 2 eve egyutt elunk, 1 eve sajat kozos hazban. Ezzel azt hiszem a mogamiaval kapcsolatos kerdesre valaszoltam is. En 23 o 22.
2017. nov. 10. 09:30
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Bocs xd nem lattam a kategoriat xdelozo voltam
2017. nov. 10. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!