Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasikhoz lesz a kerdes akik kapcsolatban elnek!?
Ti hol ismertetek meg a parotokat?
Mennyi ideje vagytok egyutt?
Korotok?
Nyitott vagy monogam kapcsolatba hisztek?

Planetromeon ismerkedtünk meg, még 2013 őszén. Igazából a párom már feladta az egészet, de gondolta az egész országra kiterjeszti a megadott feltételekkel a szűrést, hogy milyen srácot keres. A rendszer kidobott engem (is). :D
4 éve vagyunk együtt, ő 31 én pedig 28 éves vagyok.
Monogám kapcsolatban vagyunk.

A parommal egy kozos ismerosunk hazibulijan ismerkedtunk meg.
Tobb mint 10honapja vagyunk egyutt.
En 18 O 27.
Egyertelmuen csak monogam.
Negis olben aki hozzaer:D O az enyem.
Hmm akkor en se adom fel a romeos karrierem :) sok boldogsagot :)
Bocsi a kerdesert de ez a nagy kor kulombseg nem utkozik ki seholse ? Igazabol en is az idosebbekre bukom :)

Külföldön egy idegen orzságban ismertem a 3. országból származó párom- ő belga- és van közöttünk 10+ év de lexarom.
Mo-n valahogy nem ment az ismerkedés.
Ő gyönyörű az én szememben, és 5 éve vagyunk monogám kapcsolatban.
Nem akarok mást, csak őt, igaz az elején néha megcsaltam bevallom de nem esett jól... a tudat, hogy bántom őt.
Ez elmaradt és mégsem unalmas a sex nem megszokás közöttünk.
23 vagyok.

Nagy korkulonbseg de en mindig erettebb voltam a koromnal o meg fiatalos es tokeletesennkiegeszitjuk egymast:D meg ranezesre 23-24 max es enis kicsit idosebbekre bukok is:D
Ugyerzem vele tartos lesz, es eddig 10honap alatt semmi se utalt arra h valamiert ne mukodne:)

Köszönöm mindenkinek aki megosztotta/megosztja velem a történtét mind mind érdekes :) csak így tovább :)
Nagyon aranyos vagy, nem adom fel a keresést de már itt lenne az ideje hogy megleljem az igazit :)

Koncerten ismerkedtünk meg, több mint hat éve vagyunk együtt.
Ő 34, én 26.
Monogám kapcsolatban hiszünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!