Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj ha egy meleg pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy meleg pár csókolózik Pl. Az utcán?

Figyelt kérdés
Miért baj, ha azt senkit sem érdekel ha a hetero párok nyalják falják egymást? Értem én hogy az nem "megszokott" de nagyon zavar ez az egész homofób dolog.
2017. nov. 9. 00:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%

Mert egészséges férfi viszolyog a saját nemétől, és ha ilyet lát, odaképzeli magát és rosszul lesz.

Ha két lányt lát csókolózni, akkor is odaképzeli magát, csak attól felizgul.

Szimpla biológia.

2017. nov. 9. 07:23
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Ne legyenek hangosak. Amúgy egészségükre! Nekik is meg a heteroknak is
2017. nov. 9. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Engem nem zavarnak a meleg férfiak.Egy egészséges nő is viszolyog a saját nemétől, ha két lányt látok undorodom, két pasitól meg felizgulok.

25/L

2017. nov. 9. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy hetero nem képzeli bele magát, aki meg igen az minimum biszexuális.

És emiatt nem másokat kell hibáztatni, hanem magatokat elfogadni.

Amúgy egyetértek: az utcán/tömegközlekedésen/plázában/étteremben stb megvannak a határok.

Heterok és melegek, leszbikusok számára is.

Ugyanott.

A szerelem az szerelem. :)

Aki ezt nem tudja megérteni, annak vagy az IQ-ja vagy az EQ-ja túl alacsony, társas életre nem és/vagy szimplám nem tudja elfogadni önmagát.

Az ilyen egyének véleménye engem például hidegen hagy. Amit egy hetero viszolygás nélkül megtehet, azt én is megteszem, megtehetem.

Nem kell nézni, ennyi.

A kisgyerekeket meg fel kell világosítani, hogy ez van, létezik, ha esetleg ő sem hetero akkor a felvilágosítás csak az ő jövőjüket könnyíti meg.

2017. nov. 9. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
13: Így van. Én is ugyan erre céloztam, mikor a 7-esnek írtam. Persze, hogy lepontoztak... :D
2017. nov. 9. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
14%
Nem zavar. Viszont az zavar hogy meg akarják mondani mit gondoljak róla.
2017. nov. 9. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha cuppogva nyalja-falja egymást két ember nyilvánosan, és te kénytelen vagy hallgatni (pl. buszváróban), az nagyon zavaró, kényelmetlen. A felállás tök mindegy, idegesít. Ha már annyira rajtuk van, menjenek szobára...

De ha csak simán megölelik egymást és van egy csók, az teljesen oké, normális emberi gesztus. Heteróknél és melegeknél is. Melegeken lehet hogy egy pillanatig elmélázok, mert kis hazánkban ez egyelőre nem mindennapos, de bajnak egyáltalán nem baj.

N/bi

2017. nov. 11. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!