Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj ha egy meleg pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy meleg pár csókolózik Pl. Az utcán?

Figyelt kérdés
Miért baj, ha azt senkit sem érdekel ha a hetero párok nyalják falják egymást? Értem én hogy az nem "megszokott" de nagyon zavar ez az egész homofób dolog.
2017. nov. 9. 00:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Akkor a hetero párok meg nem gusztustalanok mi? :)
2017. nov. 9. 00:33
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Engem ugyanazért zavar, amiért a hetero párok csókolózása is zavar. Otthon csinálják!
2017. nov. 9. 00:35
 3/17 anonim ***** válasza:
32%
Etikett. Nem nyaljuk, faljuk a másikat az utcán. Nem mintha ezt bárki betartaná manapság. Én se. De egy heteró párnak még elnézed, egy meleg párár kiakasztja a sezlony rugót, mert nem normális.
2017. nov. 9. 00:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, az érthető.
2017. nov. 9. 00:37
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
A társadalomban rögzült szokások miatt. A másik, a másság elfogadását ne nálunk keresd! A társadalom még nem érett rá.
2017. nov. 9. 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Csont heteró vagyok, de pl. ma kifejezetten zavart, ahogy a buszon az előttem ülő szerelmes pár épp hogy csak dugni nem állt neki a helyközin.

Egyszerűen van, ami nem tartozik a nyilvánosságra. Természetesen azért nem kell a másik végletbe esni, az is aberrált elvárás lenne, hogy az utcán még nem hogy csók, de még kézenfogva sétálás se legyen; egy-egy csókkal meg öleléssel szerintem semmi baj nincs, de azt, amikor nyalják-falják egymást, azt azért nem kéne nyilvánosan.

2017. nov. 9. 00:44
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

A nagy nyalakodás engem is nagyon zavar, még akkor is amikor van párom. Amikor nincs akkor meg sírni tudnék.

Én mindig csak karolom a barátom, búcsúzáskor csókolózunk kicsit, de akkor is inkább csak ölelkezünk. Szerintem ez az ami még kifér az utcára. A többit azt mindenki intézze négy fal között.

Amúgy meg a heterokat megszokták, elfogadják, még a melegekkel nem tudnak mit kezdeni. Nekem semmivel sem volt gusztustalanabb két fiú folyamatos cuppogását látni az egyórás buszúton, mint mikor heteroknál láttam ugyanezt.

N

2017. nov. 9. 01:03
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
4: És lánnyal hogy éreznél? :)
2017. nov. 9. 02:37
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
4 helyett 8 akart az lenni*
2017. nov. 9. 02:37
 10/17 anonim ***** válasza:
11%
A heteroknál sem illik, mert kényelmetlenül érzik maguk tőle az emberek, de a homoszexualitásoknál ettől kifejezetten viszolyognak, undorodnak, illetve az utcán láthatják gyerekek is, amivel minimum problémát okoztok a szüleinek, türtőztessétek magatok, vagy menjetek olyan helyre, ahol csak melegek vannak.
2017. nov. 9. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!