Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy meleg pár csókolózik Pl. Az utcán?

Csont heteró vagyok, de pl. ma kifejezetten zavart, ahogy a buszon az előttem ülő szerelmes pár épp hogy csak dugni nem állt neki a helyközin.
Egyszerűen van, ami nem tartozik a nyilvánosságra. Természetesen azért nem kell a másik végletbe esni, az is aberrált elvárás lenne, hogy az utcán még nem hogy csók, de még kézenfogva sétálás se legyen; egy-egy csókkal meg öleléssel szerintem semmi baj nincs, de azt, amikor nyalják-falják egymást, azt azért nem kéne nyilvánosan.

A nagy nyalakodás engem is nagyon zavar, még akkor is amikor van párom. Amikor nincs akkor meg sírni tudnék.
Én mindig csak karolom a barátom, búcsúzáskor csókolózunk kicsit, de akkor is inkább csak ölelkezünk. Szerintem ez az ami még kifér az utcára. A többit azt mindenki intézze négy fal között.
Amúgy meg a heterokat megszokták, elfogadják, még a melegekkel nem tudnak mit kezdeni. Nekem semmivel sem volt gusztustalanabb két fiú folyamatos cuppogását látni az egyórás buszúton, mint mikor heteroknál láttam ugyanezt.
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!