Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy az animések "általában" homoszexuálisak?
Nekem sem lesz szobrom a sztereotípiák elleni harcom miatt, de gimnáziumban az egyetlen anime-rajongó férfi osztálytársam csőb uzi volt. De tényleg, nyíltan, felvállaltan. Japánul is tanult.
22/F
(Azt meg nem értem miért nem értik sokan a különbséget az "általában" és a "mindig" szavak között.)
A legtöbb halmaznak van közös része.
Találsz rocker animést is, és mulatós kedvelőt animést is.
Hetero és homo is van mindenhol, vagyis a szexuális irányultság és az érdeklődési körök sem függnek össze sem egymással, sem a szexualitással.
Nyilván nem reprezentatív minta, de a barátok és közelebbi ismerősök között most így hirtelen 12 animést számolok össze, velem együtt. Ebből 3 férfi/fiú, és 9 lány/nő. Jómagam enyhén biszexuális, inkább a hetero felé hajló pasi vagyok, a maradék két hímnemű animés ismerősöm csontig hetero. A 9 lányból meg egy biszexuális, 8 hetero, abból egy nem kissé homofób.
A kérdésedre nem lehet érdemben válaszolni, mivel eleve a benne foglalt feltevés nem igaz. Csak valamiért aki meleg, és animés, arról egyből megjegyzed magadnak ezt az adatot, de mondjuk egy meleg kőművesről nem kezdesz el agyalni, hogy vajon a kőművesek hány százaléka meleg.
4:
A lányok nem számítanak. Ott még a heteró férfiak is örülnek, ha egy nő biszex.
A nem heteró férfiak ezerszer inkább kerülnek identitásválságba és ütköznek problémákba az életben emiatt, mint a nem heteró nők.
Nőként csak mondd meg, hogy csak a pina érdekel teljesen, vagy esetleg a fa sz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!