Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van hogy az animések...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy az animések "általában" homoszexuálisak?

Figyelt kérdés
Azért van idézőjelben az általában mert tudom hogy nem mind az de én általában olyannal találkozok aki homoszexuális, vagy biszex. Ez miért van?
2017. nov. 8. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Mert melegek között keresel animéseket, más oka nem lehet, hogy jobbára meleg animésekbe futsz.
2017. nov. 8. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sem lesz szobrom a sztereotípiák elleni harcom miatt, de gimnáziumban az egyetlen anime-rajongó férfi osztálytársam csőb uzi volt. De tényleg, nyíltan, felvállaltan. Japánul is tanult.

22/F

(Azt meg nem értem miért nem értik sokan a különbséget az "általában" és a "mindig" szavak között.)

2017. nov. 8. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
99%

A legtöbb halmaznak van közös része.

Találsz rocker animést is, és mulatós kedvelőt animést is.

Hetero és homo is van mindenhol, vagyis a szexuális irányultság és az érdeklődési körök sem függnek össze sem egymással, sem a szexualitással.

2017. nov. 8. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem reprezentatív minta, de a barátok és közelebbi ismerősök között most így hirtelen 12 animést számolok össze, velem együtt. Ebből 3 férfi/fiú, és 9 lány/nő. Jómagam enyhén biszexuális, inkább a hetero felé hajló pasi vagyok, a maradék két hímnemű animés ismerősöm csontig hetero. A 9 lányból meg egy biszexuális, 8 hetero, abból egy nem kissé homofób.

A kérdésedre nem lehet érdemben válaszolni, mivel eleve a benne foglalt feltevés nem igaz. Csak valamiért aki meleg, és animés, arról egyből megjegyzed magadnak ezt az adatot, de mondjuk egy meleg kőművesről nem kezdesz el agyalni, hogy vajon a kőművesek hány százaléka meleg.

2017. nov. 8. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

4:

A lányok nem számítanak. Ott még a heteró férfiak is örülnek, ha egy nő biszex.

A nem heteró férfiak ezerszer inkább kerülnek identitásválságba és ütköznek problémákba az életben emiatt, mint a nem heteró nők.

Nőként csak mondd meg, hogy csak a pina érdekel teljesen, vagy esetleg a fa sz is.

2017. nov. 9. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!