Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy haverommal megnéztük egymásét hogy milyen nagy akkor homoszexuálisak vagyunk?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 17:40
3/15 anonim válasza:
Nem.
Ha nincs vágy hogy csorog a nyál szádban hogy leszophasd, akkor nem.
4/15 anonim válasza:
Simán lehet de nem azért, mert megnéztétek egymásét :)
(főleg akkor nem ha egyikőtök se érzett közben bizsergést ott lent :D )
5/15 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyenről tudomásom. Csak annyi volt hogy "azt a qrva de nagy" xD na jo nem volt
2017. szept. 24. 17:57
6/15 anonim válasza:
#5 anno suliban a legjobb barátom rendszeresen "rendezett" farokverő partikat, több barátja felment és közösen masztiztak (én sose voltam, már kicsit bánom is) most meg mind házasok. Szóval még ami alap esetben nekem vagy másnak tök homoszexuálisan hangzik az se feltétlenül az.
7/15 anonim válasza:
Ha állt a cerkátok, akkor van egy rossz hírem.
8/15 anonim válasza:
De 7-es, úgy lehet összemérni, ha áll! Akkor van értelme az egésznek!!!!
10/15 anonim válasza:
Én is csináltam ilyeneket korábban. Még fogadtunk is, és a legkisebb méretű srácnak mondjuk fizetnie kellett a többieknek valamit. De meleg nem lettem tőle, barátnőm van most is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!