Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ami nem megy, azt ne erôltessük?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami nem megy, azt ne erôltessük?

Figyelt kérdés
Ha nem tudok meleg lenni sehogy se, akkor ne is erôltessem? Ha mégis megpróbálom annak milyen következményei lehetnek (pl pszichológiailag)?

2017. nov. 3. 22:18
1 2
 1/13 Modeler ***** válasza:
92%
Hosszabb távon jobban járnál szerintem ha nem erőltetnéd.
2017. nov. 3. 22:21
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Miért is kellene erőltetni?
2017. nov. 3. 22:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Bebeszéltem magamnak, hogy meleg vagyok, és így élem a minden napjaim. Elhiszem hogy a fiúkhoz vonzódom, miközben csak lányokkal tudok lenni, csak lányokra tudom verni. Idegörlô az egész
2017. nov. 3. 22:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Sokat rettegtem attól, hogy mi van ha meleg vagyok, azt hittem megkönnyebbülök ha elfogadom, de egyszerûen nem áll fel fiúkra. Az érzelmi részt még hatalmas erôfeszítéssel el tudom képzelni, de azt nem, hogy élvezzek egy szexuális szituációt egy fiúval
2017. nov. 3. 23:46
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Viccen kívül nem akarsz erről valakivel beszélni? Miert beszeled be magadnak? Ha nem vonzodsz fiukhoz akkor nem vagy meleg ezt fogadd el es inkabb menj csajozni, hidd el hogy akkor mar nem akarsz meleg lenni. Ha meleg lennel akkor kivannad a fiukat mivel nem ergo hetero vagy:)

Szoval tenyleg hajra csajozni:)) Ha akarsz errol beszelni nagyom szivesen allok rendelkezesedre:)

2017. nov. 4. 00:42
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a kérdező homoromantikus heteroszexuális lehet.

Azért az nehéz ügy lehet, ha valakinek a fiúkkal a szex, a lányokkal meg az érzelmek nem mennek...

Ne erőltess semmit, semmiképp, csak próbálj így ismerkedni.

2017. nov. 4. 00:51
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Én meg csak lányokat tudok érzelmileg szeretni, arcra is a lányok nekem a szépek, a férfias férfiaktól kifejezetten undorodom, testalkatra meg mégis a fiúk jönnek be, az vonz fizikailag, de az se A-tól Z-ig, pl. a micsodájuk kicsit sem érdekel. Mindezt csak azért írom le, hogy értsd: sztenderd hideg és sztenderd meleg között millió egyéb létezik. Azt hiába erőlteted, amit mások találtak ki maguknak. Azt gondold át, mi az, amit te szeretnél valójában, akármi is az.
2017. nov. 4. 01:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. nov. 4. 10:02
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha ez nálad már ennyi ideje tart és egyre rosszabb lesz(ahogy a kérdéseidből látszik) nagyon érdemes lenne egy jó pszichológust felkeresni
2017. nov. 4. 11:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Járok pszichiáterhez. Nem egyre rosszabb, egy ideig jól voltam most, csak a napokban megint elôjött. És lett egy barátnôm, akine szerintem szerelmes vagyok, és félek hogy elveszítem mert meleg vagyok, pedig vele akarok maradni örökre, félek hogy egy nap nem mellette kelek fel, hanem fiúk mellett. Tud errôl a félelmemrôl, próbál is segíteni, ôszinték vagyunk egymáshoz
2017. nov. 4. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!