Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan megy egy meleg randi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan megy egy meleg randi?

Figyelt kérdés

Mit kell/lehet vinni a másiknak (virág stb.)?

Hogyan megy az üdvözlés?

stb.

19f

2017. okt. 31. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Lány vagyok és biszexuális..

Az életbe nem kaptam semmi kis ajándékot az első randin..beültünk valahova beszélgettünk stb és,hogy őszinte legyek nekem ez így nagyon jó volt.

Nem kell szerintem túl extrázni..vidd magad!

Köszönj neki aztán várd meg,hogy kezet nyújt vagy puszit akar adni vagy éppen egyik se.

2017. okt. 31. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Nincs sablon! Ahogy jól érzed magad. Bátran légy cuki ha ez belülről jön, hisz te ilyen vagy. Én így gondolom. Bár a virág nagyon fura lenne szerintem:) Amúgy sok sikert. Kicsit irigyellek. Izgi kezdőként ez :)
2017. okt. 31. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Első vagyok.

Javítanám a biszexuális heteroszexuálisnak és írnám amit privibe is,hogy pont azért akartam oda írni,mert nem igazán van jelentősége,hogy homoszexuális,biszexuális,hetero egy randi az randi

2017. okt. 31. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Az első randin nem kaptam a páromtól virágot egy jobb étteremben vacsoráztunk Londonban ennyi.

A 3. alkalomra kaptam tőle egy margaréta csokrot.

2017. okt. 31. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem az ajándékoktól lesz minden jó. A virág helyett egy csoki is egy kávé is jó. Amit tudsz, hogy szeret. A GESZTUS a lényeg
2017. okt. 31. 14:43
 6/10 anonim válasza:
57%

szerintem nem kell semmit vinned, főképp nem virágot, elvégre nem lánnyal mész randizni, én pl biztos hülyén érezném magam ha kapnék valamit. köszönésnek a kézfogás szerintem teljesen jó

20/f

2017. okt. 31. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Férfi létemre nagyon rohadtul érezném magam, ha virágot kapnék egy másik pasitól. Azzal vége is lenne az első, vagy az akárhányadik randinak.
2017. okt. 31. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Én vagyok a margarétás fiú! :D

Első randira nem vigyél semmit magadon kívül.

Mi iszonyat szerelmesek voltunk és nekem azért tetszett hogy a pasim adott nekem virágot a 3. alkalommal, egy külföldi út után.

Szokott hozni rózsát, minden évfordulónkra, én pl imádom.

Az üdvözlés meg Szia!

2017. okt. 31. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Virágot felejtsd el !

Köszönés, kézfogás, és sok-sok beszélgetés, hogy megismerd a másikat jól !

2017. nov. 3. 22:12
 10/10 Buran ***** válasza:
100%

Igaz, nem volt sok randim, de még sose vittem és nem is kaptam virágot. Mondjuk, elég furán is éreztem volna magam... Elvégre két pasi találkozik. Szerintem bőven elég, ha magad viszed, s a másik a másik is csak magát hozza.

Én kezet szoktam nyújtani, bemutatkozni - teljes névvel,ha az arcom adom a nevemet is - majd megkérdem, mihez lenne kedve.

Az evésért az első randin nem vagyok oda, nekem túl feszengős... Kávé, tea, ilyesmi.

23/f

2017. nov. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!