Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
Mert Kecskemét egy hideg város 😆😆
2/14 anonim válasza:
Mert ott okosak a fiúk!
Tudják hogy a popólyuk kakiürítésre van és nem arra hogy oda dugdosanak valamit
Illetve logikussan gondolkoznak egy nőnek 7 segédeszközve van még egy férfinak csak 5....
Nő: 2db kéz, 1 száj, mellközé, talpközé, punci, fenék
Férfi: 2 kéz, 1 száj, talpközé, és fenék...
SOKKAL TÖBB LEHETŐSÉGET REJT EGY NŐ!
3/14 anonim válasza:
2#
Nem szoktak lekeverni neked egyet a hülyeségeid miatt?
4/14 anonim válasza:
3.
Téged nem szokta jól seggbedugni a kecsegséged miatt?
5/14 anonim válasza:
Egyszer voltam csak ott. A vasútállomás mosdójában két férfi hangossan szerette egymást. Azóta mindig ez jut eszembe Kecskemétről :D
6/14 anonim válasza:
#2 Köszönjük a provokatív kommentet. Most itt az ideje, hogy felkösd magad.
7/14 anonim válasza:
Nem tudom. Biztos vannak melegek ott is, mint mindenhol máshol, csak egyszerűen nincs semmi élet arrafelé. Szerintem alapvetően fura város, de lehet, csak én gondolom ezt.
21/F
8/14 anonim válasza:
Ha egy nap 100 alkalommal kiírod semlesz több, kérdező.
9/14 anonim válasza:
Minek teszed fel ezt a kérdést mindig ha úgyse mész el találkozóra....?
10/14 anonim válasza:
Dankó utcán éjjelente keresd Vanesszát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!