Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kecskeméten miért van ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecskeméten miért van ilyen kevés meleg?

Figyelt kérdés

2017. szept. 6. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
Mert még mindig nem a puzódurrantás a normális.
2017. szept. 6. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Jól rejtőzködnek.

Nem tudom mi alapján szűrted le, hogy kevesen vannak.

2-5000 meleg/bi férfi biztos él arra.

Ez mondjuk a neten azért nem tűnik fel, mert Kecskemét lakossága az ország lakosságának 1,1%-a, a magyar nyelvűeknek (határontúliak) még kevesebb.

Ez azt jelenti, hogy 100 magyar melegből kb 1 kecskeméti.

2017. szept. 6. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Mert sokan elmennek onnan.

Én is kecskeméti vagyok, de eljöttem tanulni Szegedre és itt élem ki a meleg szexuális életem 100%-át is.

23/f

2017. szept. 6. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Oh:D vagyunk elegen, annak ellenére is, hogy rengetegen elköltöznek. Csak rejtőzködni kell. Sajnos nincsenek igazán melegbarát helyek, melegbár sincs, így elég zártak a helyi meleg közösségek.
2017. szept. 6. 15:03
 5/5 anonim válasza:
67%
Sziasztok, lehet, hogy ez az oldal nem erre való, de azért ki írom ide, hátha egyszer megtalálom az igazit. 25 éves kecskeméti vagyok. Csak normális komoly kapcsolat érdekel nem pedig kaland. Ha gondolod írj privátot :)
2017. szept. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!