Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sok meleg pasit izgat a fojtogatós szex?
Figyelt kérdés
28/F2017. okt. 23. 20:13
11/23 anonim válasza:
Én passzív vagyok és szeretem az agressziv aktiv fiukat akik keményen fojtogatnak is.
12/23 A kérdező kommentje:
Hmmm. Ezek szerint többet mint gondoltam :)
2017. dec. 7. 19:23
13/23 anonim válasza:
Ezek szerintem arogáns, durva emberek, ha szeretik fojtogatni a partnert. Én nagyon nem szeretném kipróbálni. Le is lankadna,és elmenne a kedvem az egésztől. ! 60/f
14/23 A kérdező kommentje:
Miért, mert van az embernek szexuális fantáziája?
2017. dec. 13. 20:52
17/23 anonim válasza:
Igaz lany vagyok. De mi a parommal eleg sokszor csinalunk ilyet. Leginkabb kutyapozba de lovaglosba is szoktunk. Sokszor en mondom neki hogy csinalja, de van benne rutinja hogy kell csinalnia.
Picit beteges vagyaink vannak de mi elvezzuk. 19/L
18/23 anonim válasza:
Én az ilyen agresszivitást (fojtogatás) nem bírom, inkább legyen úgy agresszív, hogy keményen dug és a falhoz szorít, vagy esetleg a farkát a számba tömi. :D
19/23 anonim válasza:
Szenvedő alanyként imádom. Többször csinálták velem, hogy gázálarcot raktam rám és befogták a csövét, néha rövid időre engedtek csak levegőt venni, általában akkor is úgy, hogy ne "tiszta" levegő legyen. Iszonyatosan beindított.
20/23 anonim válasza:
Engem is teljesen beindít, aktív és passzív szerepben is. Lényege abban áll, hogy az oxigén megvonása miatt lényegesen több endorfint termel a szervezet, ami az orgazmus hatásfokát növelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!