Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzivitás és aranyér?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzivitás és aranyér?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Szűz, még nem voltam senkivel, de már igen esedékes.

Az aranyerem már jó ideje megvan. Nem igazán emlékszem, mi volt a helyzet előtte, de most, hogy közel állok ahhoz a szinthez, hogy muszáj lesz elkezdenem a nemi életem, aggaszt, hogy túl szűknek érzem magam. Gondolom, a kettő dolognak van köze egymáshoz.

Azért nem az egészségügyi szekcióba írtam a kérdésem, mert a hangsúly azon van, hogy passzív vagyok. Az aktuális legnagyobb félelmem, hogy nem férne be rajta senki. Persze, azt is remélem, hogy majd valaki, hasonló szituációval, megnyugtat, hogy esztétikailag sincs semmi probléma.

Tágítanom kellene? Ha igen, hogyan?

A következőt inkább csak erős idegzetűeknek, mert naturalista módon szólok pár szót az aranyérről:

Mikor először jelentkezett, nagyon kellemetlen volt ülni. Állni is, és bármit csinálni, de főleg ülni. Krémmel kezeltem, egyszer végbélkúpot is használtam. Helyrejött. Az anyagcserém azóta lelassult. Előtte meglehetősen gyors volt, azóta a székletem kisebb adagokban távozik. És semmi hasmenés. Inkább a hasmenés ellentéte, nagyon kevés, nem hagy nyomot. Nem voltam orvosnál, csak olvastam és a szüleimmel beszéltem róla. Nekik is kialakult már, de meg voltak lepve, hogy nekem ilyen korán jelentkezett.

Légyszí!

2017. okt. 22. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Orvos. Ezzel nem fogod bírni szerintem, és nagyon nem is javallt :)

Csak magadnak okozol kellemetlenséget ha így vágsz bele

2017. okt. 22. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Ha gondolod természetben gumit húzva megpróbálhatod az enyémre rátolni magad ha megy megy ha nem nem én nem mozdulok meg csak ha te kéred
2017. okt. 23. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Szia! En is 17 vagyok, uni lennek, de engem is az aranyer akadalyoz ebben. Tobb fiu is probalkozott nalam, de sajnos meg ujjazni sem tudtak, olyan szuk volt es elegge fajt is. En sem voltam orvosnal, ne aggodj amugy, ez ilyen genetikai dolog, sok mas embernek is van ilyen idos korban. Oszinten, nem tudom, hogy lehetne kezelni, de engem is nagyon erdekelne. Elvileg vannak ra ezek a kremek, de ezek csak ideiglenes megoldast jelentenek.
2017. okt. 23. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az aranyér ha nem múlik a kenőcsök hatására, akkor irány a sebészet. Ott meg tudják oldani a problémát.
2017. okt. 24. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!